Fürdőtermékek

Himalaya Herbals Gyengéd Babafürdető

3.1
Hozzáadva 2016.04.11.by

siss

• A fürdető aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű.
  • Hipoallergén és könnymentes, ezért érzékenybőrű babáknak is megfelelő.
  • Nem tartalmaz parabént, SLS/SLES-t és mesterséges színezéket.
  • Klinikailag bizonyított hatékonyságú.

Természetes összetevőjű, gyengéd fürdető, mely születésétől kezdve kíméletesen tisztítja meg a kisbabád bőrét. Fürdetés közben nyugodt lehetsz, mert a fürdető habja nem fogja csípni a baba szemét. A formulában található csicseriborsó természetes protein tartalma hidratálja, míg a görögszéna és a mungó bab gyengéden tisztítja és ápolja a bababőrt.

2024.05.22. 11:54

Nagyon-nagyon jó az illata, igazi babás és hosszantartó. Nem valami sűrű, így több kell belőle, ezáltal az ára nem valami baráti.

2022.06.24. 07:23

Gyors dontes miatt esett a valasztas erre a termekre, de mivel a rohanasban nem neztem meg az osszetevoket ( baba termek!!!) , igy hazahoztuk. Illata finom, osszetetele nem gyerekeknek, de meg felnottnek sem igazan valo!!Ha mar meg van elhasznalom, de a kislanyom biztos nem furdetem meg benne! Eddig csak a gyerekorvos altal felirt furdokremet hasznaltuk , igy kozel a 2 evhez gondoltuk kiprobalunk valami mast is … Szomoru, h mar a baba/gyerek termekek is tele “szemettel”….

2020.12.31. 11:54

2020.03.28. 21:41

Az illata tetszik. Magamnak vettem, így eléggé zavar hogy nem habzik. Egyszer jó volt, de nem veszem újra.

2019.09.29. 10:41

Egyik anyuka ajánlotta h jó ez a tusi. Hát egy próbát megért azt hittem ez végre természetes cucc. De látván az összetevőket mi sem vesszük újra. Nagyon szomorú h a baba cuccokat sem kímélik és szinte lehetetlen nekik normális dolgokat kapni amibe ne lenne valami durva összetevő.

2019.05.05. 17:20

Szerettem ezt a tusfürdő, kellemes illata van, nem tolakodó ez a tipikus baba illat. Nem szárította a bőröm sőt puha érzés kölcsönözött. Viszont mire eljutottam addig hogy elolvassam az összetevőket majdnem elsírtam magam. Mert az még csak csak oké hogy én mosakodtam vele na de a kicsi is. A babáknak szánt termékekben sem lehet megbízni...szomorú vagyok.