Himalaya Herbals

Ár:   1299 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   DM, online   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)
Vedd meg online a Onlinekosar.hu-n 1399 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: jns.melinda, az összetevőket feltöltötte: bius89, Módosítva: 2017. március 1.

Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   DM, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)
Vedd meg online: Onlinekosar.hu, 1399 Ft

Szappanmentes arclemosó gél mindennapi használatra, mely gyengéden tisztítja meg a bőrét a felesleges faggyútól és szennyeződésektől, anélkül, hogy kiszárítaná. A citrom hűsítő, pórusösszehúzó hatású és tonizálja a bőrt. A méz mélyen tisztítja és táplálja a bőrt, így bőre puhábbá, egészségtől ragyogóvá válik és felfrissül.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1399 Ft , Eladó: Onlinekosar.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, bankártya, Szállítás:futárszolgálat

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

ZsBogi

Bőrtípus:  -
2020. augusztus 17.

Szerintem nem nagy szám, legalábbis nekem semmi különlegeset nem csinált az arcommal.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. augusztus 17.

lawolpertinger

Bőrtípus:  -
2020. január 26.

Tisztításra megfelelő, az illata is kellemes. Használat után üdébbnek és puhábbnak érzem a bőröm. Negatívumként azt tudnám felhozni, hogy a radírozás nem megoldható ezzel, illetve néha száraz hatás is jelentkezik, annak ellenére, hogy az én bőröm inkább zsíros, kombinált. Heti 1-2 alkalommal használom ebből kifolyólag más (maszk, hidratáló stb.) termékek mellett.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 26.

Blacky

2019. szeptember 7.

Mindennapos használatnál nekem kiszárította az arcomat. Anyira nem is radíroz mint vártam tőle ezért mertem minden nap használni. Tisztítani tisztít, de nem fogom újra venni a szárító hatása miatt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 7.

timi25

2019. május 31.

Biztosan újra fogom venni. Szêpen tisztítja a bőrömet. Felváltva használom a CV s arlemosógélemmel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. május 31.

Solange

2019. május 30.

Nagyon szépen tisztít, kellemes az illata.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 30.

Nagyon szépen tisztít, kellemes az illata.

vszilvi94

Bőrtípus: Zsíros
2019. május 29.

Egész jól tisztít, viszont nagyon szárítja a bőrömet. Különösebb hatását egyébként nem tapasztaltam, összességében nem nőtt a szívemhez, így nem fogom újravenni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 29.

KrdsDina66628

2019. május 1.

Az inkább zsíros bőrömet nagyon jól kezeli , akciósan vettem , és egyáltalán nem bántam meg ! Valószínúleg újra fogom venni , bár sokáig elég lesz még mindennapos használat mellett is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 1.

chrissyb

2019. április 16.

Nekem tetszik illetve az eddigi arclemosóimhoz képest nagyon jó , valószínűleg újraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. április 16.

Nora24

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. január 15.

Eddig egy fél tubussal használtam el ,beépítve a napi koreai arcàpolàsi rutinba. Gyengéden tisztít,nem tolakodó az illata .Imádom !Úgy érzem állandó társ marad !

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. január 15.

p.bettina

Bőrtípus: Zsíros
2018. december 16.

Lehet, hogy kombinált, zsíros bőrre találták ki, de én például nem vettem észre semmi különbséget a márka ugyanilyen lemosója között, ami mondjuk minden bőrtípusra való és e között. Ugyanazt tapasztaltam. Szépen megtisztítja a bőrömet, kellemes a használata, az illata is. Utána le kell hidratálnom a bőrömet, de negatívumot igazából nem tudok róla mondani.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 16.

Antioxidánsok: Sodium Metabisulfite
Hidratálók: Glycerin, Honey
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Kókuszból előállítható, erőteljes, jól habzó felület aktív anyag, tisztítószer. Magas koncentrációban (10%) erős bőr és szem irritációt okozhat, 1% alatti koncentrációban már nem jelentős az irritáló hatás. Leggyakrabban samponokban találkozhatunk vele. Forrás: wikipédia

Ilyen összetevőt nem ismer a CosIng. A citrus medica nem is a citrom (lemon) latin neve, ezt a gyümölcsöt angolul "citron" - nak hívják.  Valószínüleg a sokféle citrusfaj egymáshoz közel álló hibridjei lehetnek ezek a gyümölcsök. A CosIng-ben "citrus medica vulgaris fruit extract" szerepel. Ez antioxidáns és fémionmegkötő funkciókkal szerepel a kozmetikai készítményekben.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Kókuszolajból származó tisztítószer, melyet Paula Begoun szerint a kemény víz lágyítására használnak.

Egy tenzid, vagyis tisztító összetevő. Természetes vegyületek természetes kötéssel való összekapcsolásával nyerik.  Tisztító és habképző tulajdonságú. BDIH által jóváhagyott, natúrkozmetikumokban használható összetevő.

Glycerin h 0 0

Méz.  A méz kiváló szénhidrátforrás, mely gazdag ásványi anyagokban, tartalmaz vitaminokat,  szerves savakat, illóolajokat és fontos enzimeket. Találhatók még benne aminosavak, fehérjék és egyéb bioaktív anyagok. 81%-ban főleg monoszacharid cukrot tartalmaz. 22 féle makro-, és mikroelem található benne. Elsősorban C-, és B-vitamin, folsav és nikotinsav a leglényegesebb vitamintartalma. Magas az enzimtartalma is, és ez okozza a jelentős antibiotikus sajátosságát. A kozmetikumokban mint hidratáló összetevő használt.

Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Hidrogénezett jojobaolaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint lágyító, bőrpuhító hatású összetevő. A hidrogénezett és nem hidrogénezett jojobaolaj között csupán annyi különbség van, hogy az egyik szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú (jojoba oil), a másik pedig a magas nyomás alatt történő hidrogénezés következtében szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú. Az összetevő a sminktermékek gyakori összetevője. Lásd jojobaolaj.

Methylisothiazolinone-nal kombinálva Kathone CG márkanév alatt kapható tartósítószer kombináció, melyet a 70-es években vezettek be. Gyakran okoz bőrirritációt, aminek révén ma már leginkább csak lemosható termékekben használják.

Egy viszonylag irritáló hatású tartósítószer, melyet ma már leginkább csak lemosható termékekben használnak.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).