Samponok

Himalaya Herbals Korpásodás Elleni Sampon Lelapuló és Zsíros Hajra

3.1
Hozzáadva 2012.05.29.by

matrjoska

Aktív hatóanyaga 100%-ban növényi eredetű.

A teafaolaj és az egyéb hatékony és természetges korpásodásgátló összetevők különleges keverékének köszönhetően egyedülálló korpásodás elleni samponunk hatékonyan szünteti meg a korpásodás kiváltó okait, miközben gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz. Rendszeres használatával láthatóan csökken a hajtöredezés, a viszketés, a hajhullás és megelőzhető a korpa visszatérése. Különlegesen kifejlesztett tisztítóanyaga a lelapuló és zsíros hajat élettel telivé, dússá és bársonyossá varázsolja. A teafaolajnak természetes korpásodásgátló hatása, a szent bazsalikomnak hatékony korpa elleni és mikrobaellenes hatása van, míg a szappandiótól a haj dússá és bársonyossá válik.

2020.10.12. 14:46

Megvettem, elhasználtam, de nem segített se a korpás fejbőrömön, se a zsíros hajamon, így nem vásárolom újra.

2018.06.11. 08:53

Évekig kínlódtam a korpásodással, nem találtam olyan sampont amitől ne viszketett volna a fejbőröm, vagy megszüntette volna a korpásodást. Mostmár több hajmosáson vagyunk túl, az egész család ezt használja, páromnak is megszüntette a fejbőr irritációt, neki sem viszket már bőre. Mindannyian nagyon szeretjük!

2018.02.07. 20:00

Imádom. Nem hiszem el, hogy ilyen sok embernek nem használt, annyira jó sampon... Az illatát is nagyon szeretem, és sokáig is tart.Egy olyan sampon után tértem vissza hozzá, ami rövid idő után nagyon irritálta a fejbőröm, kínzón viszkettem tőle. Pár hét alatt rendbe tett, hetente mosok hajat, de az utolsó nap is olyan, mintha előtte mostam volna.

2017.11.26. 09:46

Mivel korpásodásra és irritációra hajlamos a fejbőröm, úgy gondoltam, a növényi összetevők miatt szuper lesz ez a sampon. Az illat kicsit fura, de mivel nem túl intenziv engem ne zavar különösebben. Szépen felhabositható, jól tisztit, es nem zsirosit. Úgy vettem észre, hogy kitolta a két hajmosás közti időszakot. Több, mint a háromnegyedét elhasználtam már, az utolsó pár hajmosás alkalmával azt vettem észre, hogy már nem segit a korpásodáson, nem tisztitja úgy le a fejbőröm, mint amikor elkezdtem használni. Nem rossz termék, de hosszú távon számomra nem hatásos.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.24. 10:02 - 2016.12.23. 07:30

Még csak egyszer használtam, amiatt vettem, mert az amúgy is gyorsan zsírosodú hajam így a sapkás időszakban még korpásodni is kezdett. Impulzus vásárlás volt, megláttam és megvettem. Elsőre nem tetszett, mert a mostanában frissen mosva kellemes tapintású hajam mosás után is szörnyű állagú volt, kemény volt a tapintása, és kicsit oroszlánossá vált. Ennek ellenére a lakótásram megdícsérte a hajam, kérdezte most mostam-e, és, hogy szerinte most dúsabbnak tűnik a hajam. A hajam nem zsírosodott hamarabb be, mint szokott. Úgy döntöttem még adok neki eséjt, 1 mosás után nem akarom eldönteni a sorsát. Majd updatelek.

2016.08.23. 06:01

Eredetileg a normál hajra való változatot használtam, amivel nagyon megvoltam elégedve. Aztán a boltban az épp nem volt, szóval gondoltam amúgy is zsíros hajam van, adok neki egy esélyt. Hát nem kellett volna... Az szaga fullasztó és megmarad a hajon, amit nem értettem, hiszen a másik száradás után teljesen szagtalan volt. Két napig bírtam ki hajmosás nélkül, pedig alapvetően hármat szoktam. A hajam kócos lett, és rendezetlen, pillanatok alatt zsírosodott, a fejemhez lapult. Soha senkinek!!