Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Dm, online

Himalaya Herbals Proteines Regeneráló Sampon

Hozzáadva 2017.03.06.by

felicitas

Proteines regeneráló sampon száraz és töredezett hajra

Aktív hatóanyagtartalma 100%-ban növényi eredetű. Táplálja, erősíti a haját, csökkenti a hajhullást és védi haját a mindennapi környezeti hatásokkal szemben. Használata javasolt a száraz, csomós, ill. a hajszárító, a hajkefe és a kémiai kezeléseket követően töredezett hajra. A gyógynövények egyedülálló keveréke intenzíven erősíti a hajat a hajtőtől a hajvégig, lágyítja, puhítja, helyreállítja hajának állapotát és védi a későbbi károsodásoktól. A csicseriborsó gazdag természetes proteinforrás. Az amla és a tebang levél természetes hajtonik, mely helyreállítja és regenerálja a hajat. Az édesgyökér segíti a hajnövekedést.

2017.08.26. 22:14

Nem mondom,hogy ez életem samponja,de egészen megbarátkoztam vele. Nagyon jól tisztít,elég egyszer átmosni vele a hajam egy alkalommal és elképesztő finom illata van ☺ én nem vettem észre zsírosító hatását,pedig alapból is zsírosodó hajam van..az én hajam szép fényes lett tőle, és nem lapult le, könnyen ki is tudtam fésülni.Lehet egyszer még újraveszem, de azért még kísérletezem.

2014.10.16. 06:52

Életem legrosszabb döntése volt ez a sampon. Az illata tetszett nagyon, azért csábultam el. Első használat: semmi probléma, jól tisztított, nem kellett belőle sok, az illata tartós volt a hajamon. És utána jött a mély zuhanás: irtó gyorsan zsírosodott a hajam tőle, a hajvégeim szárazak lettek, kb a kukában landoltak.... Most két nap után szabályosan büdös a hajam és utálom fésülni, mert összecsomósodik, hiába mosom ki 500 hektoliter vízzel, tehát a kiengedett hajat is elfelejthettem. Soha többet nem fogok ilyen sampont venni és nem fogom elhasználni, most tartok kb a felénél!!!!!! ( pedig a Himalayaban bíztam, mivel az arcápoló termékei isteniek! ) Tehát 1 pont. de legszívesebben egyet sem adnék, mert az enyhe kifejezés, hogy pénzkidobás ( mivel nem is olcsó kategóriás termék )

2013.10.12. 07:20

Nekem szép fényes lesz tőle a hajam és nagyon kellemes illata van. Jól tisztít és jól habzik. De az előttem szólók véleményét nem tudom cáfolni, vagy igazat adni nekik, mert nem rendszeresen használom a samponjaim, hanem váltogatva. Így ezt a terméket is nagyon kedvelem :) Viszont az összetevőit nézve nem vagyok elégedett vele teljes mértékben...

2012.12.15. 15:51

Először tetszett, de aztán viszketett a fejbőröm, korpás és zsíros lett a hajam, a vége pedig szárazabb, lehet, hogy csak rosszul választottam és nem az én hajtípusomra való, de nagy csalódás, mivel a cég többi termékének nagy rajongója vagyok.

2012.11.26. 12:51

Először jó volt. Aztán egyre többször kellett hajat mosnom. Így viszont azt vettem észre, hogy őrülten viszket a fejbőröm. Tehát nem mostam sűrűben, hogy ne viszkessen. A lényeg: valami nem klappol, mert a fejbőrt tönkre teszi. Bele kell törődnöm. Sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá.

2012.11.15. 19:20

Nem bírtam elhasználni annyira szárította a hajamat. Még balzsammal és szilikonos spray-vel is nehézkes volt a kifésülés. Száraz hajra semmiképpen ne!