Samponok

Himalaya Herbals Proteines Sampon Hajhullás Ellen

2.9
Hozzáadva 2017.03.06.by

mihrek

Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Egyedülálló kettő az egyben formula, mely táplálja a hajgyökereket és erősíti a gyenge hajszálakat. Csökkenti a hajtöredezés miatti hajhullást, kondícionál és javítja a haj textúráját. A különleges indiai gyógynövény, a Butea Frondosa erősíti a hajat. Az Eclipta javítja a haj textúráját, míg a Pongamia Pinnata antibakteriális hatásáról ismert. Festett, dauerolt hajra is használható. Klinikailag bizonyított hatékonyságú. Állatokon nem tesztelték.

2017.09.19. 16:32

Én nagyon szeretem! Szép fényes a hajam, és könnyen kezelhetö. Elsősorban azért kezdtem el használni, mert nincs benne sls és parabén.Sajnos PPG-re allergiás vagyok, ami sok termékben megtalálható. Jó, hogy ezt a sampont tudom használni, semmilyen irritációt nem váltott ki. Csak javasolni tudom. Lenne hasonló termék 3-4 ezerért, és online kell rendelni ami plusz postaköltség, nekem mindenképp megéri ezt használni :-)

2017.08.25. 12:30

Hajhullásra szerintem se hatott, az illata kellemes, szépen tisztít...de ennyi. Nem veszem újra.

2017.08.08. 10:43

A hajhullásra nem igazán hatott, de talán kevésbé zsírosodik tőle a haj, nagyon könnyű sampon, illata is kellemes. Más termékkel váltogatom, valószínűleg újra veszem.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.12. 13:22 - 2017.07.12. 13:21

Nagyon megharagudtam a márkára. Webshopból rendeltem a sampont. Teljesen megváltozott az összetevők listája. 3 féle szilikon került bele, a növényi kivonatok már nincsenek benne, ill. ami maradt az a legvégén van. Megmostam vele a hajam, és teljesen más érzés, mint korábban, amikor használtam. Most az a csúszós, szilikonos. Utálom.

2016.08.31. 19:56

1 hónapja használom és úgy veszem észre, hogy tényleg kevesebb hajam hullik, de ami a fő, hogy szép tartása is van a hajamnak tőle. Most újravettem.

2015.12.23. 10:25

Hajhullásra nem tudom mennyire jó,talán tényleg kevesebb hullott ki mikor ezzel mostam,de azért imádom,mert a hajam szép sima,puha lesz tőle. És a fejbőröm is szereti.