Fog- és szájápolók

Homeodent Fogtisztító Gél Gyermekeknek

4.3
Hozzáadva 2012.03.30.by

fulop.kriszta

A Homéodent fogtisztító gél kíméletesen tisztítja a gyermekek fogait, a gyermekkorban különösen sérülékeny fogzománcot pedig védi és erősíti. A gél forma és a gyümölcsös (eper-málna) íz segítenek a fogmosás szokásának megkedveltetésében. Mentolmentes. A homeopátiás kezelések mellé használata különösen ajánlott.

Kiszerelés: 50 ml

2018.03.23. 14:32

Homeós bogyók miatt kellett a mentolos fogkrémemről váltani. Ezt választottam, még ha gyermekeknek is szánták. ☺️Nekem nagyon bejött, nem csak az íze, hanem a tisztítóhatása is jó, kellemes száj íz marad utána. A márkától más fogkrémet is ki fogok próbálni, mert jó érzés, hogy nem csípi a számat! 💕

2012.04.22. 06:56

Én 23 évesen nem tartozom a tipikus gyerek kategóriába, de szeretek "nem-mentolos" fogkrémeket használni, ráadásul homeopátiás termékeket is szedek, ha megbetegszem. Az íze elég mű, se nem málna, se nem eper, nem kifejezetten rossz, de jónak sem mondanám. Nem tudom, egy gyereket mennyire lehetne ezzel az ízzel megvenni, hogy áldozzon a fogmosásnak. Tisztítani nagyon jól tisztít, sokkal jobban, mint más fogkrémek. Azt sajnos nem tudom, hogy ez melyik összetevőnek köszönhető. Újra nem fogom venni (az íze miatt), de a márka más ízű, felnőtteknek kitalált termékei közül biztosan kipróbálom valamelyiket.

2012.03.13. 14:41

Ezért vagy sem, lányomnak, aki ezt a fogkrémet is használja, hibátlanok a fogai. SLS miatt -1*