Sminkek arcra

4.8
Hozzáadva 2018.05.22.by

Fiorentina

10,5 g

Ultrafinom, laza por, melynek célja, hogy a bőr természetesen tökéletes legyen. Ez a finomra őrölt, súlytalan púder lágy fókuszú fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, hogy azonnal elkendőzze a tökéletlenségeket és minimalizálja a pórusok, finom vonalak és ráncok láthatóságát a sima bőr érdekében. Az áttetsző formula minden bőrtónuson használható; láthatatlan, természetes finish-t kölcsönöz.

$46-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.11.26. 15:02 - 2022.11.26. 14:58

Második tégellyel veszem újra, a Laura Mercier translucent szem alá való pora helyett, de csak azért mert online megint kifogyott az. Ennek kissé sárgás a színe, de jól működik. A H kiszóró rész macerás ha már fogytán a termék benne.

2021.10.11. 14:10

Utazó kiszerelést vásároltam mert nem vagyok nagy púderes. Száraz bőrön is szuperül működik. Természetes finise van, nem krétás. Egy kis varázsfátyol. Hezitálóknak jó szívvel ajánlom a kis méretet. Hátránya a nagy kiszereléssel szemben, hogy ezen nincs belső záró kupak a lyukacsoknál, így leginkább csak a talpán lehet tárolni. Érdekes kivitelezés egy utazó terméknél...

2021.08.30. 16:46

Tényleg szuper púder!! Nekem is az utazó méret van meg, de bőven bőven elég.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.30. 12:44 - 2021.07.21. 11:51

Nem szeretem a természetellenes, brutál matt, púderes hatást, amit szinte az összes púder nyújt. Ez a termék szépen fixál és enyhén mattít, de a finish sokkal inkább természetes mintsem egészséges bőrfény hatás. Az itteni vélemények hatására vettem meg, mondván, hogy milyen szép természetes fényt hagy az arcon. Nos, bár nem porosan matt, de nem az a természetes fény, amit vártam. (Nem hasonlítható például a Hourglass Ambient Lighting púderéhez amit imádok.)Továbbá nem igazán vagyok híve az ilyen típusú csomagolásnak sem, de nyilván nem az a döntő ok, amiért egy termék mellett leteszem a voksom. Nem bánom, hogy kipróbáltam, de nálam nem lett szerelem.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.05. 18:29 - 2021.07.03. 16:06

Megkaptam végre! Nagyon könnyű laza puder és valóban érett bőrre tökéletes választás. A nagy kiszerelést rendeltem meg ,boldogan pamacsolom magamra :-) A csomagolása illetve a teteje nagyon szuper, akkora szilikon karika van benne mint a H betű ahol a pudert adagolja így nem szóródik ki semmi csak kb amennyi kell annyi jön a felszínre. Az én bőrszínem inkább meleg sárgás tónusú így nekem pont jó, bár nem veszem észre, hogy változtatna az alapozóm árnyalatán. Nagyon szeretem!

2021.05.01. 12:26

Egyszerűen tökéletes a legjobb amit valaha próbáltam nagyon finomra van őrölve gyönyörűen mutat a bőrön mintha egy filter kerülne az arcomra. Úgy gondolom,hogy ez a termék valóban megéri az árát.

Piactér

Több mutatása