Sminkek arcra

Hylamide HA Blur

3.8
Hozzáadva 2022.04.06.by

horgi

Primerként és önmagában is használható pimasz formula, egységesítő hatással. A szokványossal ellentétben nem csak szilikonokat, hanem hialuron savat is alapul veszi  a blur hatás eléréséhez. Minden bőrtípusra.

• Használhatod önmagában vagy primerként
  • Feltölti a pórusokat, kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat
  • Bársonyos, sima hatás, érintetlen bőrfinish
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték

2023.07.10. 08:28

Imádtam, az egyik kedvenc primerem volt. Sajnálom, hogy már nem rendelhető. Mindig a jó dolgokat vonják ki :(

2022.01.24. 13:59

Én nagyon szeretem. Kellett egy kis idő mire kitapasztaltam, de elegendő belőle nagyon kevés és szépen mattítja a bőröm. Eleinte nekem is probléma volt a "kukacosodás", de már úgy használom, hogy vékony réteg BB krém/alapozó tetejére, és nem kenem hanem szivaccsal beleütögetem a bőrömbe a problémásabb helyeken. Így nagyon tartós marad a sminkem, nem is csíkosodik.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.04. 15:11 - 2021.09.14. 19:46

Update:Felpontozom ezt a terméket max csillagra - rájöttem, hogyan lehet jól használni. Reggeli rutin záróeleme, a fényvédő után használom mattítás céljából, és tökéletes eredményt ad. Gyönyörűen mattít, egész nap nem zsírosodik át az amúgy olajos bőrömön.Megjegyzés: a TO Serum Foundationját próbáltam rákenni, összevesztek, totál összekukacosodtak, borzalom. Nem tudom melyik termék hibája, de a Hylamide Blur olyan szépen lemattítja a fényvédőtől fénylő arcom, hogy mégis megadom neki az öt csillagot.***Annyira őszintén elhittem a reklámszöveget és akkora csalódás, nagyon kukacosodik ez a primer. Próbáltam TO serum foundationnal összekeverve és magában is, sajnos sehogysem jó. Próbálkozom még vele, valahogyan biztos működésre lehet bírni.

2021.05.30. 09:32

Számomra nagy csalódás. Tipikus példája, hogy nem mindig a drága a jobb. Smink alá biztos tökéletes, én nem sminkelek csak a pórusaimat szerettem volna kicsit eltűntetni. Fényvédő fölé kenve nekem fehér réteget hagy és borzasztóan fénylik tőle az arcom. Elhasználom mert ahhoz drága volt hogy csak úgy kidobjam, de maradok az olcsóbb drogériásnál ami szépen lemattítja az arcom.

2021.02.05. 21:50

Nagyon szeretem ezt a terméket. Kevés kell belőle és szép egységes börképet ad. Sokat javít a látványos pórusaim kinézetén. Feltölti a bőr apró egyenetlenségeit. A valaha volt kedvenc primerem.

2020.12.18. 17:06

Primer, így az állaga valóban szilikonos, akit ez zavar, annak nem lesz jó. Ellenben gyönyörűen feltölti és kiegyenlíti a bőrt, nálam egész napra matt bőrképet mutat. Érdemes többször próbálni, hogy kinek mekkora mennyiség kell, én ezt kb. a 3. alkalomra tudtam kikísérletezni. Az én bőröm nagyon szereti, nem okozott semmiféle káros reakciót.