Sminkek szemre

I Heart Revolution Tasty Peach Shadow Palette

Hozzáadva 2020.11.18.by

Diaaa

22 g

18 árnyalatú matt és csillámos árnyalatokat is tartalmazó, magas pigmenttartalmú szemhéjpúder paletta fantáziadús külsőben. Nagyméretű tükörrel.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.13. 14:47 - 2021.11.12. 07:31

Először megijedtem ettől a palettától, internetről rendeltem, képen némileg máshogy néztek ki a színek. Általában melegebb barnás árnyalatokat használok, vagy hideg krómos lilát, ez a 2 kedvenc, így első ránézésre eléggé harsánynak éreztem a Tasty Peach színeit, aztán elkezdtem vele kísérletezni, ha már megvettem, végül örülök, hogy a sminkeim közt tudhatom! A Flower nevű árnyalat csoda szép, talán korall színűnek lehetne nevezni, ez lett a kedvencem belőle, amit nagyon jól lehet vegyíteni számos színnel a felhozatalból. Kellemes, nyárias hangulatot idéz a színválaszték. A smink tartós marad, nem potyorászik, a helyén marad, megőrzi intenzív, szép, ragyogó színeit lemosásig.

2021.10.05. 12:51

Annak idején nekem is a csomagoláson akadt meg a szemem, de a beltartalom is nagyon jó :) Minden szín gyönyörű. valamalyik krémesebb picit, de annál könnyebb számomra felvinni. Egyetlen negatívuma ( ami csak vicc), hogy ha esős időben ránézek, azonnal hiányzik a nyár, a jóidő :(

Utoljára szerkesztve: 2021.08.13. 19:04 - 2021.08.13. 16:30

Összességében ez egy csodás paletta, pigmentált, könnyű vele dolgozni, csak minimálisan porol és tartós is. A személyes kedvencem a Princess, ami a legragyogóbb szín, a formulája is kicsit más, mint a többi fényesé. Két árnyalatnak (Bloom és Plummy) kicsit más színe van, mint a palettában, de nem vészes a különbség.

2021.03.08. 09:17

Engem már a csomagolás is levett a lábamról. Nagyon tetszik, hogy ilyen gumis az elején a gyümölcs. Ha kinyitom csodás színek tárulnak elém. Mindegyik pigmentált és szerintem nem is poroznak. Szépen osszedolgozhatóak Élénk színek de könnyű velük dolgozni. Most tavasszal és nyáron sokat fogom használni ezt a palettát. Minden szín megtalálható benne ami egy vidámNyári sminkhez tökéletes.