Samponok
Lelőhely: Online

idHAIR Care Blonde Hamvasító Sampon

Hozzáadva 2020.08.04.by

Collien

A hamvasító sampon a kapott gyönyörű szőke árnyalat megtartásához és a hamvasító balzsam pedig a haj nedvességtartalmának megőrzéséhez és újra fényessé varázsolásához járul hozzá. Biztosítja, hogy hajad örökre búcsút intsen a sárgás, rezes árnyalatától és emellett ápolt és fényes legyen. Mindezek mellett a termékek vegánok, glutén, parabén, szulfát és allergén parfümmentesek, így az érzékeny fejbőrrel rendelkező személyek is használhatják.

2021.03.31. 18:24

A fodrászom ajánlotta. Októberben vettem, hetente 2x mosok hajat és nem sajnálom a mennyiséget. Most március utolsó napja van és még mindig van benne. Kiadós, sokáig elég. Nem fogja be a kezem, az illata is nagyon jó. A hamvasító hatásával is elégedett vagyok. Szeretem.

2020.09.01. 21:48

Egyszerűen tökéletes! Nem hittem hogy valaha találok ilyet. Az ombre hajam már csak múló emlék volt, de egyetlen használat után szinte ugyanazt az árnyalatot láttam újra, mint bő 4 hónapja a szalonból kilépve. Nem beszélve arról, hogy eddig nem tudtam hogy van realitása egy samponnak megkönnyíteni a kifésülést.Illata kellemesen lágy, nem olyan szúrós mint más hasonló termékek.Plusz ez az első hamvasító sampon, ami egyáltalán nem fogja be a kezem.Mit lehetne még kívánni? 🤩