Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Kozmetika, online

Image Skincare Clear Cell Restoring Serum

4.5
Hozzáadva 2016.12.09.by

ansu

28 g

Ez az olajmentes, könnyű hidratáló szérum nyugtat, és felszívja a felszíni faggyút, így mattít. A B6-vitamin visszaadja a bőr általános egészséges egyensúlyát, láthatóan minimalizálja a pórusokat, csökkenti a fénylést, a faggyútermelést, a növényi hatóanyagok pedig az irritációt és a gyulladást húzzák le. Parabénmentes.

13 900 Ft-tól

2020.08.14. 21:40

Lassan el fog fogyni egy üveggel. A clear cell családból már mást is használtam és a kozmetikusom még a lemosó mellé a tonikot ajánlotta, hogy vegyem, én szerettem volna egy másik szérumot is kipróbálni a c vitaminos után. Ennek kicsit alacsonyabb az ára, 15.000körül van ami azért egy szérumért nem kis összeg. A katalógusból néztem ki és megkérdeztem a kozmetikusomat jó lehet-e az én bőrömre, és igennel válaszolt így mikor megvettem a tonikor ez is jött velem. Nem bántam meg a választásomat, nagyon különleges formulájú, könnyed állag, nem folyékony, alig lehet érezni az arcon de mégis van egy fajta tápláló hatása. Én eddig inkább c vitaminos szérumokat használtam, ahhoz képest ez teljesen más. Amit mondott a kozmetikusom, hogy a faggyútermelést szabályozza és mattít, ami nekem a t vonalban jó tesz, hozza. Rétegezni is jó, reggelente használom előtte megy a Natics c vitaminos szérumja. Ez a 2 szérum nekem nyáron elegendő hidratálást ad már csak napfényvédő kell, igaz az én bőröm kombinált, egyáltalán nem száraz. Magas az ára tényleg, de amit ígér betartja, így valszeg újra fogom venni.

2020.06.24. 15:15

Sokáig vaciláltam, hogy szeretem vagy nem szeretem... De végül arra jutottam, hogy amit a leírásában ígér, azt hozza, szóval igen :) Előtte használom a Clear cell család lemosóját és néha több hidratálást várok tőle, de az irritációt szuperul kezeli.

2018.03.24. 12:21

Korábban nem használtam szérumot, de mióta ezt használom reggelente, határozottan javult a bőröm állapota! Kevésbé fénylik és pirosodik a bőröm, és a makacs pattanásokat is gyorsan lehúzza!

Utoljára szerkesztve: 2021.03.25. 22:08 - 2017.07.02. 05:19

Pontosan azt teszi, ami a fenti leírásban van. Nagyon könnyű, nekem kevésbé fénylik a bőröm, ha használom, mégsem szárít és életteli marad az arcom. Télen egymagában nem elég, de tavasszal-nyáron kellően hidratáló. Sok más hidratálót is használok, de ha nagyon meleg van, vagy bármi kis pirosságot észlelek az arcomon, esetleg valami nőni kezd, ezt választom, és fél nap múlva szinte nyoma se marad!Update: hosszabb távon inkább azt mondanám, hogy kellemes, nyugtató gél, de komolyabb hatását nem látom. Ha érzékeny nagyon a bőröm és nem merek semmit rátenni, olyankor használom.