Samponok

In Vitro Dermipsor Krémsampon

4.2
Hozzáadva 2011.08.06.by

csildiko60

Sokan szenvednek visszatérő erős korpásodástól, kellemetlen viszketéstől, hajhullástól, vörös fejfoltoktól, pszoriázistól, pikkelyesen hámló fejbőrtől, vagy állandó hajzsírosodástól. A DERMIPSOR krémsampon egy különleges értékű sampon, mivel használatának elsődleges célja egyrészt az érzékeny fejbőr, másrészt a pszoriázisos és korpás (szeborreás) fejbőr hatékony tisztítása.

2022.03.19. 18:11

Homlokom feletti rész rettentően viszketett, korpásodott, sebesedett, kipirosodott. Heti 2x használtam és ezek a tünetek eltűntek. A viszketés már a 3. mosás után! A többi szép lassan. Meg vagyok vele elégedve, de a haj zsírosodáson nem segített. Nem emiatt a sampon miatt, ez előtt is ilyen zsíros volt a hajam. Este meg mosom a hajam, másnap délután már olyan, mintha fején öntöttek volna egy vödör disznó zsírral! :( Már minden féle sampont kipróbáltam, de egyik se segített, ez se. Ettől függetlenül imádom és újra fogom venni! :)

2018.09.20. 11:50

Borzasztó. Nem, hogy segített volna, rosszabb lett a helyzet: még jobban korpásodott tőle a hajam. Persze, erre is lehet mondani, hogy fejbőrfüggő: valakinek segít, valakinek nem. De, ha már ennyire drága, kicsit többet vártam volna ettől a terméktől. Az illata, állaga szintén nem valami bizalomgerjesztő, de ettől is eltekintettem volna, ha javít a fejbőröm állapotán. Ráadásul a flakon rendkívül kicsi: 1 hónapig használtam, heti 2x, épp, hogy elég volt. Nem vettem újra, nem éri meg az árát.

2017.03.13. 17:18

Ez a sampon volt a megváltóm középiskolában :D Sokáig korpás volt a hajam, plusz a fejbőröm szeborreás, és más sampon nem segített. Az állaga tényleg szörnyű, nagyon sűrű, és elég büdös is. de kit érdekel, ha használ? Az előttem kommentelőkhöz hasonlóan én is csak a fejbőrömet mostam vele, a haj hosszát nem, és sokszor a habot hagytam hatni 15-20 percig a bőrömön, mielőtt lemostam. Sok víz kell ahhoz, hogy habozzon, nem szabad türelmetlennek lenni, mert akkor az ember csak elpocsékolja a sampont :/ Utána mindig használtam valami más sampont, hogy az rendesen megtisztítsa a hajamat, mert tényleg szörnyen kócosít és ragadós lesz töle a haj. De a fejbőrnek egy áldás :)

2014.02.25. 21:36

barmit, ez GYÓGYsampon - nem a haj hosszára van kifejlesztve, hanem a fejbőr problémáira.marta.kisasszony tökéletesen leírta, hogy miért adok neki 5 csillagot.Ha egyetlen sampont lehetne csak használnom, őt vinném magammal arra a bizonyos lakatlan szigetre.

2013.08.19. 11:05

Enyhe soborrheám van, azonban stressz idején, ill. ősszel/tavasszal hajlamos megjelenni. Régebben rosszabb volt, aztán magától (?), vagy mindenféle kence hatására (?) egész jól helyreállt. Az egyik segítség ez a sampon volt, melyet eléggé nehezen vettem meg az ára miatt, de szerencsére bevált. Az állagát csirkeürülékhez tudnám hasonlítani, az illata sem prémium, de akik majd' leskalpolják magukat, azoknak szerintem ez nem is fontos. Elég sűrű, illetve nem rendszeresen, hanem más samponnal felváltva használom, így elég sokáig elég (~ fél év). Csak a fejbőrömre kenem, a hajam többi részére sima sampont használok, egyrészt, mert ez fejbőrt hivatott gyógyítani, másrészt, nagyon kócosak, ragadósak lesznek tőle a szálak. Nagyon jól hidratálja a fejbőrt, zsírosodás nélkül, ha csak ezt használnám, elég lenne a heti egy hajmosás. Kicsit meg is dobja a hajtövem, nem is lapul le, úgy vettem észre, erősíti is a szálakat. Nem okoz korpásodást sem, teljesen elégedett vagyok vele. Sőt! Egy durvább időszakban a fülemen is lett egy-két foltocska, így hajmosáskor azt is kezeltem vele és ott is hatott! Van, aki a testére használja pikkelysömör ellen, mert bevált neki.Bőrgyógyász azt mondta, ez a sampon valóban segít a soborrhea kezelésében, de nem szerencsés állandóan egy samponhoz ragaszkodni, ugyanis, a fejbőr hajlamos lehet a hozzászokáshoz, és egy idő után már nem fog úgy hatni. Gondolom, nekem ezért is hatott, mert felváltva használtam. ( + Egyéni tipp: akinek szintén ilyen problémája van, javaslom, szedjen cinket, mert azt segíti a hámosodás/bőrmegújulás folyamat.)

2013.02.19. 13:56

Hajas fejbőrön valò pikkelysömörre hasznalom kúraszerűen,de csak a fejbőrre,a hajamra "rendes sampont" hasznalok nyugtatja a fejbőrt,nem viszket,a gyógynövényes illat érezhető mosas utan egy darabig,mondjuk en finnyas vagyok a szagokra.Nekem bevàlt pedig jó pár termèken túl vagyok 6eves korom óta szenvedek vele.