Samponok

Inecto Naturals Hajerősítő Sampon Bambusz Kivonattal

3.6
Hozzáadva 2019.05.20.by

siss

Legfontosabb összetevője a bambusz kivonat, aminek köszönhetően a haj erős és ragyogó lesz.

2021.04.20. 10:38

Érdekes a kapcsolatunk, az elején nagyon szerettem, most már alig várom, hogy elfogyjon. Az illatáért rajongok, viszont az én hajamban nem marad meg egyáltalán. Nem okozott irritációt, szépen tiszított, és nekem jól habzik, de ennyiben kimerül a dolog. A balzsammal együtt használom, mostanra érzem azt, hogy gyorsabban zsírosodik a hajam tőle, mint más samponoktól. Nem fogom újravenni.

2020.12.13. 10:46

A legjobb sampin, amit valaha használtam. Én a kondícionálóval együtt használom, és nagyin meg vagyok vele elégedve.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.22. 15:26 - 2020.01.22. 15:13

Nekem ez jött be a legjobban az Inecto samponok közül. A kókuszos és az argános picit jobban hidratál, tehát aki e célból keres sampont, annak inkább azokat ajánlom, de nekem nagyon gyorsan zsírosodott tőlük a hajam. Ennek az illata is jobban tetszik, frissebb, mint a másik kettő, és a hajamat sem zsírosítja, a balzsamjával együtt használva szép fényes, puha haj a végeredmény. Az egyetlen hátránya, hogy nehezen habzik fel, így viszonylag nagy mennyiség kell belőle, nekem emiatt nem is tartott ki sokkal tovább ez a nagy tubus, mint a feleekkora kiszerelésű samponok. Ár-érték arányban viszont így is kenterbe ver kb. mindent, úgyhogy megy az 5 csillag.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.10. 12:32 - 2019.10.18. 13:30

Nyár óta használom ezt a sampont és eddig nagyon szeretem. Nagyon ritkán, de mintha kicsit zsírosítaná a hajamat, de ezt megbocsájtom neki.Up. 2020.03.10 Jöttem lepontozni sajnos. Nagyon sokáig kitart és még mindig imádom az illatát de örülök, hogy elfogyott, mert a flakon végére már iszonyat zsírosította a hajam.

2019.10.08. 06:27

Több hónapnyi használat után a következőket tudom mondani róla: az illata nekem sok, a hatása kevés. Hajmosás után is olyan érzésem van, mintha zsíros maradt volna a hajam, 2 nap múlva moshatom újra. Sok kell belőle, egyáltalán nem habzik fel, nem gazdaságos. Hajvég ápoló ugyan nem kell utána, de csak azért, mert zsíros érzet marad utána és erre már nem tennék még egy réteget. Sajnálom, hogy nem vált be, többet vártam tőle.

2019.09.27. 17:53

Eddig az argánosat próbáltam aztán ezzel kezdtem el szemezni. Félve vettem meg de nem bántam meg mert, ez sokkal jobban tetszik! Nagyon kellemes az illata, extra selymes és fényes lett a hajam tőle! Sokkal kevésbé is zsírosodik és már csak hetente 2x mosok hajat ami évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna mikor még a nem naturális, szilikonos és miegyéb sampon csodákat használtam. Nagyon örülök, hogy mertem váltani és kísérletezni. Elégedett vagyok! 5*