rita1025
6 változatban kapható
2024.08.27. 14:46
Blurry Berry árnyalat van meg,hideg barnás-padlizsános színben. Nagyon szeretem,sokat használom. Nekem hiányzik a tükör a palettából,ennyi problémám van csak vele.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.14. 02:09 - 2023.11.21. 14:48
Update: időközben beszereztem a Fizzy Toffee-t is, ami szintén egy nude paletta, kicsit lilásabb-rózsaszínesebb alapszínekkel. Hűvös és meleg színeket is tartalmaz. Tudom ajánlani a Lilla vanilla mellett, ha kicsit különlegesebb, de még a mindennapokban (is) jól kihasználható palettát szeretni valaki.A lilla vanilla szép földszíneket tartalmazó paletta, abszolút kihasználható a mindennapokban. A két sötétbarna közül az egyik hideg, a másik meleg barna árnyalat. A csillámos színek sem nagyon extrák, de lehet fokozni a hatást. Minőségre Inglothoz hűen szuper.
Utoljára szerkesztve: 2022.12.27. 18:00 - 2022.01.14. 12:08
Update - 2022. dec.: Megvettem a Wanna Banana hűvösebb tónusú palettát is, igazából ezt is ki tudom használni, ha picit melegebb tónusokkal kombinálom. Minősége ugyanúgy remek. Oh, hát ennek a kis csodának még hogy-hogy nincs értékelése? 2 verzióban vásároltam meg, Lilla Vanilla és Sheen Tangerine. Alapvetőn én a meleg színeket preferálom magamon, mert a bőrtónusom is ilyen, és ez a kettő tökéletesen elegendő nekem a mindennapokra, de alkalmakra is (A Lilla Vanillában inkább neutrális tónusok vannak többségében, ezért ez szerintem bárkinek jól kihasználható kis paletta. A Sheen Tangerine full meleg tónusú.). Nyáron egy hosszabb utazásra is őket vittem magammal, és az esti alkalmibb sminkjeim is szuperül összeraktam velük. A benne levő fényesebb színek alkalmasak akár highlighter-nek, a barnás színekkel a szemöldököm is meg tudom csinálni, sőt egy benedvesített ecsettel még tust is húztam velük. Könnyedén eldolgozható, nem lesz foltos, és nem is fakul meg a viselése során. 5*!