Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Nessy
Drámaian kiemeli a pillákat, könnyen építhető, erősen pigmentált formulájával. Felvitele nagyon egyszerű, könnyen siklik a pillákon. Összetevői közt szerepel a minősített, organikus liliomfa kivonat, E vitamin és a napraforgó olaj. Ezek védelmezik, és volument adnak a szempilláknak.
2021.05.12. 16:54
rég kerestem már olyan spirált, ami természetes összetevőkből áll, de mégis működik és ebben végre megtaláltam.szögegyenes a szempillám, és ez tényleg ivet tesz bele, jól befedi és szétválasztja, a spirál feje is nagyon jó.műszempilla hatásra persze nem kell számitani, de nagyon szépen teszi a dolgát.
2020.07.23. 07:52
Nagyon jó spirál, már az első alkalommal tökéletes eredményt sikerült elérnem vele, kézre áll. Nekem egy kis kiemelés, szétválasztás és fekete szín már elég a boldogsághoz, ezt maximálisan hozza. Nem darabos, nem kenődik, nem keményíti meg a pillákat. Tartósságára sem lehet panasz, nap végére sem potyog, nem mászik a szem alá.Nem fogja mindenki szeretni, mert a drámai hatástól messze áll, de aki egy kiváló minőségű, megbízható, parfüm és alkoholmentes spirált keres, annak jó szívvel ajánlom!