Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek

Innisfree Orchid Eye Cream

4.2
Hozzáadva 2017.08.03.by

Lanemes

Jeju-i orchideákból kivont hatóanyagot és antioxidánsokat tartalmazó anti-aging szemkrém a sima, feszes, fiatalabb bőrért. A ráncok csökkentése, a rugalmasság növelése és a bőrtónus javítása által egészségesebbé teszi a szemkörnyéket.

Utoljára szerkesztve: 2019.06.29. 06:09 - 2019.04.17. 08:46

Nagyon szeretem :) ezért megbocsájtom a szilikont és a parfümöt is. A sötét karikákon enyhített (igazából szerintem azokon csak egy jó kiadós alvás segítene), a puffadást szinte teljesen levitte, szép hidratált a bőröm. Reggel és este is használom, nekem szépen simul rajta a korrektorom. Kb. 4 hónapja vagy 5 hónapja használom és még 3/4-ig van, szóval megéri az árát. Újravevős!Up.: Megnéztem kb. mikor.rendeltem (december) január elején megjött, így kb. júniusig reggeli és esti használat mellett kb. 6 hónapig elég ( meg van benne egy teáskanálnyi). Mostanában azt vettem észre hogy mintha irritálná a szemem, kicsit ég, és hiába kenem be este reggelre nagyon száraz volt a szemem környéke. Nem tudom mitől, eddig használt, nem változtattam a rutinomban semmit. :( Gyanakszom a PEG-re, lehet az kezdte el húzamosabb használat mellett irritálni a szemem. A puffadásokon segített, de a kisebb ráncokat és a sötét karikák maradtak:( összességében azt hiszem nem veszem újra, kipróbálok valami natúrosabb vonalat.

2019.03.21. 08:36

Én nagyon szeretem. Este használom, néha reggel is, ha olyan a bőröm állapota. Ha este felkenem, reggel még mindig érzem a bőrömön. Hosszú ideig ott van, azonban ezt nem érzem, csak ha közvetlenül hozzáérek. Reggel csak akkor használom, ha nem fogok sminkelni, ugyanis nekem összeveszik a korrektorommal. Látszólag is nem elegyedik egymással a kettő, úgyhogy ezt nem javaslom olyanoknak, akik egy szárító korrektor alá keresnek valamit, ami megvédi a bőrüket.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.13. 09:21 - 2019.01.09. 22:05

Vélemények miatt vettem meg, de semmi különöset sem tapasztaltam. Pont olyan mintha nem használnék semmit. Reggelente száraz tőle a szemem.... Elkenegetem de teljesen felejthető. És a sminkem sem ül rajta szépen, összecsomósodik. Csalódott vagyok

2017.12.27. 22:38

Szuper tápláló, de nem kellemetlenül nehéz krém. Nincs semmi erős, zavaró illata. Gyorsan beszívódik és látványos a hatása is.Mióta ezt használom sokkal szebb a bőr a szemem környékén.Az ember a pénzéért nagy tégelyt kap, így hosszan elegendő a termék.Szerintem szuper befektetés.

2017.09.06. 19:05

Egy puha, lágy fehér krémet rejt a tégely. Gyorsan felszívódik és puha feszesebb szemkörnyéket eredményez. Az erborian bamboo arcpermet (amit imádok) után használom, a saját arcszérumával (csak éjszakára). A 30 ml ennyi pénzért megéri, és kb 2 hét alatt érkezett meg.

2017.07.13. 15:10

Nagyon szeretem ezt a krémet. Szuperül táplál és feszessé teszi a bőrt.