Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Isana Aktiv Serum Hyaluron Intense

2.8
Hozzáadva 2022.05.03.by

Edo88

6-szoros hialuron komplex. Kipárnáz & simít, látható ráncmélység csökkentés. Visszaadja a bőr elvesztett feszességét, rugalmassabbá teszi azt és mérsékeli az elsp ráncocskákat. Akác kollagén, glicerint és B5 provitamint tartalmaz hydro-komplex-szel inzenzíven hidratálja a bőrt és értékes rózsazsín kritsály sóból származó ásványokkal javítja a bőr nedvességmegtartó képességét. A ráncocskák és finom vonalak mér rövid idő múlva csökkennek. A kellemes finom bőrérzetért. Nagy- és alacsony molekulatömegű hialuronsavak hialuronsavak kombinációja simítja a bőr felszínét és kipárnázó hatású.

Mikroplasztik mentes összetétel.

2024.10.29. 21:05

Én is megvettem, mert azt gondoltam milyen jó lesz.. sajnos később olvastam el a véleményeket róla. Nagyon keveset tettem fel és még így is kipattogtam tőle csúnyán. Sajnáltam volna kidobni, így a sarkamra kenem, amire fantasztikus. Szóval emiatt 3 csillag, mert amúgy inkább 1...

2024.07.09. 19:32

Remek példája annak, miért is nem jó az impulzus vásárlás. Önmagában meglehetősen ragad, más hyaluront plusz víz nélkül is jól beszívja a bőröm, de ez után marad egy fura páncélos réteg a fejemen, amibe szerintem egy muslica is beleragadna. Másnapra az államon meg is jelent néhány patti, ezt a fullasztó ragacsnak tudom be.Plusz mist ezen javít, de teljesen nem szünteti meg a ragacsosságot. Illata erős, indokolatlan. És hát az üveg...Szerintem túlgondolt. Nagyon hosszú a pipetta, feleslegesen sokat vesz fel, ennyit úgyse kenek magamra, és sok marad az oldalán, úgyhogy vigyázni kell, ne csöpögjön el feleslegesen. Ez a besüllyedős gomb már a Siberica royal krémnél is tetszett, csak ott volt is értelme, az volt a pumpa, amin keresztül egy kis pici nyíláson kijött a kence. Egy pipettás szérumnál én ezt felesleges dizájnnak érzem.Elhasználom, de újra nem veszem.

2024.06.06. 13:36

Régebben vettem, viszont nagyon sokáig tart mire beszívódik, utána pedig ragad. Gua sha-hoz szoktam használni, de utána le szoktam mosni vízzel, mert iszonyúan ragad. Nekem az illata is erős. Ha már megvettem elhasználom, de messziről elkerülöm a boltban.

2023.10.13. 22:52

Borzasztó állag, fullasztóan erős illat. Eddig még nem használtam rossz hialuron szérumot, gondoltam adok egy próbát ennek is. Kb mintha cukorsziruppal kenném magam, ragad, édes az illata, a kezem és az arcom se szívja be egy éjszaka alatt sem, pedig mostanában elég száraz a bőröm. Pár kedves pattanás is előbukkant a semmiből, úgyhogy a fullasztó érzést úgy látszik a bőröm is megérezte. Csak azért nem 1 csillag, mert nem használtam elég hosszú távon, de őszintén szerintem nem változna a véleményem.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.20. 11:34 - 2023.07.20. 11:33

Tesztelésre kaptam egy dobozzal belőle. Szerintem az adagolója szuper, elegáns is, nekem tetszik, ahogy a kupakba belesüllyed záráskor a pumpa nyomógombja, nyitáskor pedig kiemelkedik. A pipetta jó hosszú és a gomb megnyomásával egyszerre sok szérum kerül a csőbe, ezt első alkalommal el is rontottam, jó sok jött ki belőle. Azóta erre jobban figyelek, tényleg csak kisebb borsónyi mennyiséget használok belőle egy alkalommal. A tenyerembe szoktam nyomni, a két kezem között eloszlatom és úgy megy az arcra. A szérum meglehetősen viszkózus, az én bőröm azonban könnyedén beszívja, nekem nem volt ragacsos, a bőröm puha, hidratált érzetű lett tőle. Sem a felette használt hidratáló krémmel (ez most rendszerint az Avon kannabiszos hidratálója), sem a felvitt sminkcuccokkal nem volt probléma. Az illata is tetszik, édeskés jellegű, az illat a bőrről gyorsan elillan. Összességében elégedett vagyok vele, szívesen használom és még az is lehet, hogy magam is meg fogom venni, ha elfogy.

2023.05.31. 21:32

Első használat után, nem kívántam újra használni. Eltettem. Majd újra és újra előveszem. De mindig rájövök, hogy csak szeretném huzamosabb ideig használni a leírása miatt. Lehet, hogy sokat teszek fel-gondoltam- és ettől úgy érzem, hogy befullad a bőröm. Tettem kevesebbet, de ragad. Sajnos ragad. Jobb lenne ha könnyedebb érzést adna...de még mindig nem dobtam ki. 🙂