Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
yudiger
Keratinnal és ápoló vitaminnal hosszantartó, erős és rugalmas tartást ad a frizurának.
2018.04.27. 03:58
Nem szoktam hajhabot használni, Glamour napon kuponnal hirtelen vásárlás volt. Nagyon jó tartást ad a hajamnak, könnyebb bánni vele, hajmosás utána 2. napon is látom még a hatását. Viszont vigyázni kell vele, hogy ne használjak túl sokat mert akkor elnehezíti a hajam.
2017.04.28. 16:06
Kellemes illata van és a hab állaga is normálisnak tűnik. De! Nem csinál a hajammal a világon semmit. Nem nehezíti el, de nem is segít a haj formázásában. Gyakorlatilag olyan, mintha semmit sem tettem volna a hajamra. Részemről tökéletes pénzkidobás volt.