Hajápolók

Isana Professional Boost Your Energy Aroma Haj & Fejbőr Olaj

4.5
Hozzáadva 2024.04.15.by

Cupcaketeam

A haj és fejbőr olaj energiát ad a hajnak. A tápanyagokban gazdag formula rozmaringolajjal és bazsalikom kivonattal stimulálja a haj papilla sejtjeit, és így rendszeres használat mellett megelőzi a hajhullást. Az olajjal végzett masszázs elősegíti a fejbőr vérkeringését, ezáltal serkenti a bőr anyagcseréjét. A sűrűbb hajért és az egészséges hajnövekedésért.

2024.12.14. 09:53

Nem tudom, hogy a hajamnak mennyit segít a növekedésben, eddig se volt gondom ezzel, se a mennyiségével. Kuponnal vettem, sok reményt nem fűztem hozzá, de nagyon megszerettem. Könnyen kiszárad a fejbőröm, de ez sokat segített rajta. Általában este jól bemasszírozom, másnap lemosom. Az illatát is szeretem. Egyetlen bibi, hogy nagyon folyik a pipettából, kicsit az elején nehéz volt használni.

2024.05.22. 10:07

IMÁDOM! A kedvenc fejbőr- és hajolajam lett az utóbbi időben. Nagyon könnyed, nem sűrű, pipettás kiszerelésű olaj. Próbáltam már rozmaringvizet, rozmaring olajat samponba csepegtetve és az Aromax rozmaringos hajolaját is, de ez a termék viszi a prímet mind közül. Hetente használom hajmosás előtt, több óráig rajta hagyom, majd rendesen hajat mosok. Könnyen leöblíthető. Rengeteg babahajam van tőle! Remélem állandó termék lesz a Rossmannban! Mindenképp ajánlom kipróbálásra, ha láttok belőle, vegyétek, mert én a legtöbb boltban már nem találtam.

2024.08.23. 08:41

@KCsenge most kiárusítás alatt van, épp az appban néztem. Neked azóta nőtt a hajad tőle, dúsult is?