ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glycine Soja (Soybean)

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Szójaglicin, melyet a szójababból nyernek ki. A kozmetikumokban a szójaglicint sokféle formában használják (szójabab kivonat, olaj és fehérje.) Paula Begoun szerint a szójabab kivonat hatásos antioxidáns és gyulladáscsökkentő anyag. A szójában található genisteinnek állítólag kollagén termelést elősegítő hatása van, valamint befolyásolja a bőr rugalmasságát és vastagságát is, így egyre többször találkozhatunk a szójababbal és annak különféle formáival anti-aging termékekben. 

Néhány állatokon végzett tanulmány szerint a szója tej és más szójabab származékok is védik a bőrt az UVB sugárzás ellen. Van olyan tanulmány is (a Johnson and Johnsontól), ami szerint a szójának hajnövekedés serkentő és pigment folt elleni hatása is van.

Sokan allergiásak a szójára, ezért a szójaglicin-tartalmú termékeket körültekintően kell alkalmazni allergia esetén.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.