sammy
Lágy és krémes textúrájú krém. Nyugtatja a bőrt, és teljes komfortérzetet biztosít. Intenzíven és tartósan hidratálja a bőrt. Használatával a bőr visszanyeri rugalmasságát, lágyságát és ragyogását.
2020.03.22. 23:16
Tavaly vettem meg, foleg osszel es telen hasznaltam. Nem annyira szeretem a tipikusan Avene illatot, amit nem sajnaltak ki ebbol a krembol sem.
2017.12.30. 22:19
Korábban használtam ezt a krémet és akkor nagyon bevált! Sajnos most nem tudom beszerezni, tudtok megbízható oldalakat ahonnan biztonságos a megrendelése? (hamisítványok elkerülése miatt...)
2017.11.28. 10:51
Az UV szűrős változatát szereztem itt meg, mivel télre kell a tartalmas krém, illetve hámlasztok, szóval a fényvédő is.Nagyon tartalmas krém, kicsit nyilván zsírosabb mint az eddigi zselékrémek, amiket használtam, de amúgy természetes, nem zavaró. Kellemetlen mellékhatásai nincsenek, talán egy pórusösszehúzó tonik nem árt majd elé.
2012.04.02. 17:06
nekem száraz és érzékeny is a bőröm, annyira, hogy télen foltokban hámlik is. Ez a krém teljesen megoldotta ezt a problémát úgy, hogy közben nem zsíros, nehéz a textúrája! Az egyetlen baj vele, hogy nem elég egy borsónyi belőle, így nem tart(ott nekem) túl sokáig
2012.01.26. 23:05
A férjem használja, mivel téli időszakban igen száraz, érzékeny és piros az arca. Kellemesen megnyugtatja, hidratálja a bőrt, megakadályozza a kipirosodását. Borotválkozás után is jól hidratál, komfortérzetet biztosít.