Ad-Namah
Selymesen lágy hatóanyagai pompásan színezik az ajkakat. Minden korosztály részére természetes megjelenést biztosít.
20 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2022.02.05. 15:41 - 2022.02.04. 11:36
Én 2 rúzst vettem, eddig a peach árnyalatot próbáltam. Sajnos a rúzs színének (ami tetszik) és webshopban látható színnek semmi köze ahhoz a színhez, amit a számra kenve kapok. Halvány rózsaszín a számon, nem barackos, s ennek nem örülök túlságosan. Viszont valóban fényes és jól hidratál, kellemes viselet - ezek jó tulajdonságok. A hamiskás szín miatt levonok.
2020.12.04. 10:38
A 029-es árnyalat volt a gyenge pontja az egyébként profira sikeredett sminkemnek. Nem szokott cserepes lenni a szám, most meg még direkt alá is hidratált a kozmetikus, mégis előbb gyűlt fel oldalt az anyag, mint hogy a szín lekopott volna. Ezért bár nálam volt utánkenés céljából, inkább csak szájfényt vagy a nude Bobbi Brown-om használtam.
2016.11.06. 11:45
Jól hidratál, szép színek vannak. Viszont mivel nem olyan tartós, mint a folyékony ajakrúzs a márkából, ezért nem használom olyan gyakran.
2016.04.06. 11:15
Harom kulombozo arnyalatban szereztem be. 005 , 026 es 023 ... a gond az hogy a szamozason nehez elmenni ugyanis ahogy eszrevettem idorol idore ugyanazon a szamon kulombozo arnyalatok jelennek meg ugyhogy vigyazat online rendeles eseten. Nem csak a szamozas szamit , hanem az alatta levo 4 karakterbol allo kod is.... Amugy meg azert szeretem csak mert jol hidratal...ennek teljesen eleget tesz... tartossaga nagyon gyenge (ha tartosat szeretnel ajanlom a folyekony ruzs valtozatot) es csomossa valik ...mintha turodarabok lennenek a szamon. Nem kell tobbe
2016.02.08. 13:26
Én a 11-est vettem meg, viszont mivel online rendeltem nem gondoltam, hogy ennyire világos. Nekem kissé túl világos. Az állaga és illata tetszik, ezért mindenképp elhasználom :) Majd vmikor megpróbálkozok egy sötétebb árnyalattal.
2015.08.19. 12:11
200 Ft-ra volt a helyi háztartási boltba leárazva és mivel kellett volna egy új nude rúzs gondoltam kipróbálom. A 016-os árnyalatát vettem meg. A színe nagyon tetszik, az egyetlen amit bánok, hogy nekem muszáj valami zsírosabb ajakápolót is elvinnem előtte, mert annyira száraz a rúzs, hogy egyszerűen nem tudom felkenni. E miatt nagyon szomorú vagyok, de összességében ennyi pénzért nem bánom hogy megvettem. :)