Hajápolók
Lelőhely: Rossmann

Isana Professional Hyaluron&Care Hajkondicionáló

Hozzáadva 2024.04.02.by

drebeka

Hajon maradó hajkondicionáló az igénybe vett és fénytelen hajat ellátja értékes hidratáló hatóanyagokkal. A 3-szoros hialuront, B5 provitamint és betaint tartalmazó ápoló formula elnehezítés nélküli, egészséges kinézetű és puha hajérzetet nyújt. Könnyíti a fésülhetőséget és természetes fényt biztosít.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.22. 10:22 - 2025.03.21. 16:11

Meglepetésemre csodaszer! Legalábbis az én hajamra! Nagyon szöszösödő, száraz hajam van, kivéve a fejtetőn, na ott zsíros... Legrosszabb konfiguráció, így nagyon nehéz megfelelően ápolni. Már tényleg mindent kipróbáltam, de semmi nem segít rajta, hogy könnyen omló, lágy hajvégeim legyenek. Ami eléggé lágyít, attól sajnos gyorsan zsírosodik. Ami meg nem zsírosít, az gyenge a száraz hajvégemre. Viszont ez a kis olcsó, sajátmárkás termék olyan csodát tett, amiről már rég lemondtam!! Olyan tőle a hajam, mintha a szalonból jönnék és nem zsírosodik hamarabb a fejtetőmön sem. Annyira jó, hogy a tesómmal is kipróbáltattam, akinek meg göndör haja van, ami szintén egy kényes ügy, és láss csodát, az ő haján is csodásan működik, a fürtjei gyönyörűen egybeállnak, nem száradnak ki. Nagyon ajánlom mindenkinek, egy próbát megér és lehet te is olyan kellemesen meglepődsz, min én!

Utoljára szerkesztve: 2024.08.12. 16:42 - 2024.04.15. 07:39

Nagyooon szeretem! Hajmosás után szoktam használni, a törcsiszáraz, nedves hajvégeimre szoktam felvinni, belefésülni. Sokáig elég, olcsó, puhává és könnyebben kezelhetővé, fényessé varázsolja a hajamat. Az illata kellemes, a kiszerelése praktikus.