Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
anonymous
Ez a krémtusfürdő optimális ápolást nyűjt a nagyon száraz bőrnek és finom illattal öleli körül. Értékes mandulaolajat tartalmazó formulával különösen gyengéden tisztítja és kényezteti bőrét. Az ápoló formulának köszönhetően segít a bőr nedvességháztartását fenntartani és védeni a kiszáradástól.
Hatása bőrgyógyászatilag igazolt. Bőrsemleges pH.
2024.07.25. 19:21
Szerettem ezzel a tusfürdővel tusolni, elég ápolt mostanában a bőröm, nem gondolom, hogy szàrít. Az illatát kedvelem, bár néha érzek egy fura dohányszerű mellékillatot. Biztos újraveszem
2024.02.26. 19:30
Ar-ertek aranyban nagyon jo termek. Illataval en sem vagyok 100%ig elegedett, de jol hidratalja az amugy szaraz boromet.
2023.09.04. 06:54
Nekem nagyon retro illata van ami kellemes emlékeket idéz. A nagymamának és anyukámnak volt ilyen tiszta egyszerű letisztult illata gyerek koromban. Nincs túl cifrázva, teszi a dolgát és kész. Nagyon oda vagyok ezért az illatért ezért a tusfürdőért. Kellemesen habzik és puha lesz tőle a bőröm. Egész tartós is. Nekem megfelel. Tuti, hogy újra veszem.
Utoljára szerkesztve: 2022.09.29. 13:23 - 2022.09.29. 13:19
Csak lekaptam a polcról a Rossmannban és utána néztem rá a véleményekre. Meg se szagoltam, de igen, van valami furi, nekem nem kellemes illata.. viszont krémes, nem szárít de az illat miatt tuti nem újravevős :) ....ár érték arányban viszont elég jó..
2022.08.11. 17:11
Borzalmas szaga van használhatatlan, és ráadásul nagyon sokáig érződik, az egész ház bűzlött tőle.