Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Hiriel
2024.03.13. 14:06
Ez a termék elérte amit még egyik társa se. ..és nem jó értelemben. Imádtam a Purito homoktövis krémet,gondoltam adok ennek is egy esélyt.Az első alkalommal felvitel után pár órával elkezdett égni az arcom, gyorsan le is mostam. Elkönyveltem magamban, hogy biztosan sokat használtam belőle, túl erős nekem. Másnap 2 cseppel próbálkoztam, ekkor már ugyan nem égetett, de nem volt kellemes érzés.Harmadik nap reggelén centiméteres bőr alatti gyulladt csomókkal (mintha óriási pattanások lettek volna) ébredtem, amik közel 2 hét alatt lappadtak le. Még ezután se adtam fel, újra elővettem. A szokásos reggeli arckrémembe kevertem 1 cseppet. Délutánra tele lettem gyulladt piros pöttyökkel, amit egybefüggő vörös foltok váltottak az arcomon. Végül is volt hatása.... Ez volt a pillanat mikor kiborítottam az egészet a lefolyóba....Nem hogy nem javított, még az egészséges bőrömet is úgy tönkre tette, hogy hónapok kellenek az eredeti álapot visszaállításához. Most a Holika Good Cera krémet használom a gyulladások lehúzására amit ez a minősíthetetlen vacak okozott.
2022.02.13. 20:25
Gyorsan fogy, igyekszem jobb technikát találni a felvitelre. Újabban kísérletezek azzal, hogy (cosmio-s) rózsavizet permetezek a rétegek közé, így talán a hidratálása is érezhető lesz.Testesebb, enyhén olajos érzetű (vagy inkább “mézes”) szérum, ha valaki többfélét használ egyszerre, akkor 2. vagy 3. szérumként érdemes bevetni. Kifejezetten kellemes a használata, az illata nagyon enyhe, finom.Ez nem kimondottan C vitaminos szérum, nem várható, hogy olyan hatást lehessen vele elérni. Inkább egy gazdag, sok nia-t és további szép összetevőket tartalmazó, kényeztető, ápoló kis kence. Nappalra nem tudom elképzelni, de este sokszor kombinálom gyakorlatilag bármivel, retinal, hámlasztó, stb. Mivel sokmindent használok egyidőben, nehéz a hatását kifigyelni, de azt hiszem, hálás érte a bőröm, lassan-lassan ez is hozzájárul a javuláshoz. Jelenleg újra retinalozok, ami sok kis gyulladás felbukkanásával jár eleinte, viszont a hámlasztók miatt meg elég sérülékeny az amúgy is érzékeny, fehér bőröm, szóval van dolga bőven. Én adok neki 5 csillagot és tervezem az újravételt is, még árban sem vészes, tekintettel arra hogy ez nem a “szokásos” 30, hanem 50 ml. Ó és a csomagolása: igényes, “rendes” üveg, a kupak/pipetta atombiztos.
Utoljára szerkesztve: 2022.02.11. 10:10 - 2022.02.11. 10:08
Enyhén nedves bőrre szoktam kenni, így nagyon gyorsan beszívódik és nem érezni a bőrön pár perc után.Második üveggel fogyasztom, látványosan egységesebb lett a bőröm tőle, amire több megjegyzést is kaptam, tehát nem csak én képzelem oda ☺Érdekes hogy az előttem lévő kommentelő nem érzi a hidratáló részét, én pont azt akartam kiemelni hogy hidratáltabb a bőröm mióta használom, sokszor reggel nem is kenek hidratálót fölé.Sok növényi kivonatot is tartalmaz, amelyek segítenek a gyulladás és a baktériumok leküzdésében. Egyáltalán nem irritál, nagyon nyugtató és hidratáló
2021.04.13. 09:23
Szeretem és a bőröm is szereti :) Egységesebb, szebb a bőröm mióta használom. Mikor elfogyott érezhető volt hiánya (azóta természetesen újravettem)
Utoljára szerkesztve: 2019.09.24. 21:41 - 2019.09.06. 18:57
Update: lehet, hogy nem hidratál, de egy hónapnyi használat után sokkal szebb, tisztább, egységesebb lett a bőröm, és tuti ennek köszönhetően. Felcsillagozom 4*-ra.Hááát, hidratálni biztosan nem hidratál. Egy hete használom, kb. pont ekkor fogyott el a rutinom nagy része és csak a kétféle tonikomat és ezt tudtam használni, és betegség miatt most különösen nagy szükségem lett volna a hidratálásra, amire korábban a két tonik is elég volt, most meg teljesen ki van szaradva az arcom. Úgyhogy egyelőre nem sok jót tudok elmondani róla.
2019.08.26. 17:07
Nagyon szép az inci-je és még anti-aging hatóanyag is van benne, ráadásul a márkától több kedvencem is van, ezért gondoltam, h kipróbálom ezt is és nem csalódtam. Rétegző rutinban, esténként használom, kissé olajos érzetet hagy beszívódás után, de nekem a száraz bőrömre kifejezetten jó, de még utána elbírja a lotiont is. Sárgás vízszerű folyadék, a pipettával jól használható, kb. másfél pipettával használok el arc+nyak+dekoltázs-ra, semmi illata nincs, gyorsan beszívódik, nem irritál. Sztem ha elfogy, fogok belőle ismét venni.