„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
HRenata
Ötféle hyaluronsavat tartalmazó éjszakai maszk. Feltölti a bőrt nedvességgel és segít megőrizni azt. Gazdag géles formula, mely ragacsos érzet nélkül táplál.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.21. 13:24 - 2021.05.26. 08:46
Egyik kedvenc éjszakai maszkom. Nekem inkább kombinált, könnyen kifényesedő bőröm van, de ez nem zsírosítja egyáltalán. Könnyű, nem ragacsos, szuper jól hidratál. A tubus praktikus, higiénikus és nagy, a gél maga elég sűrű, nagyon kevés kell belőle, így sokáig elég. Főleg akkor vettem észre látványos hatását, amikor túltoltam az AHA-t és zavaró kis hámló foltok keletkeztek az arcomon. Este jól átdörzsölöm az arcom azzal a bizonyos koreai ajándékba kapott bőrradírozó kendővel és utána ezzel bekenem. Reggelre már érezhetően puhítja a hámló, kiszáradt, feszülő arcomat! Néha még rátapogattam vékonyan egy kis squalane olajat, főleg a szemkörnyékemre.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.