VeraTala
Kígyóméreghez hasonló tulajdonságú peptideket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a mozgást, így javítva a mimikai ráncok kinézetén.
2021.11.14. 17:39
Csak 1 mintát próbáltam:Kellemes, lágy áttetsző géles szérum. Parfümös illata van, ami nem erős, nem irritált. Alapvetően jó érzés volt felkenni, szépen el lehet oszlatni, kicsit hidratált, szépen beszívta a bőröm, nem maradt vissza nehéz réteg. A hidratáló hatásán kívül nem tudok mást mondani két használatból
2018.10.23. 20:38
ajándékba kaptam ezt a szérumot és meglepően jó. szépen kisimítja, feltölti a bőrt, nekem látványos a hatása, de hozzá kell, hogy tegyem, hogy nincsenek ráncaim. hidratáló előtti utolsó lépésként használom, könnyen felszívódik. nagyon samponillatú, ezért levonok egy csillagot, jobban tetszene, ha nem lenne ennyire parfümözött.
2018.02.26. 15:31
Opál fehér krém, ami könnyen beszívódik. Rákeresve külföldi oldalon valahol napi 1, másik helyen pedig napi 2szeri alkalmazást írtak rá. Én hol így, hol úgy használtam a homlokomra ill. a szem környékére. Nem okozott irritációt, de nekem túl illatos volt, mivel lehetőség szerint kerülöm a parfümözött krémeket. Könnyen felszívódott, de csodát ez sem okozott, nem is botox:-) Tetszik a pipettás kiszerelése, sötét az üvege körbe címke, ezért kicsit nehéz felmérni, mennyi is van még benne. Az összetevői miatt (alcohol denat második helyen, illetve van benne parfüm is), levontam 1 csillagot.
2016.07.05. 07:05
Összetevők: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_3c18200752.htmlKétszer vettem már ezt a szérumot, az első az egy csoda volt, tényleg kisímította a ráncokat, érezhetően bizsergett a bőröm tőle. A második vásárlásom, egy teljesen más dobozos volt, élek a gyanúperrel, hogy sajnos másolat, mert nem csinál a bőrömmel semmit, ebayen roseroseshop-ból rendeltem.