Jane Iredale

Ár:   10 500 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   Egyenetlen bőrfelszín

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Erzsi73, Módosítva: 2011. április 15.

Ár:   10 500 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Sminkek arcra
Bőrprobléma:   Egyenetlen bőrfelszín

• Ásványi alapú porpúder széles spektrumú napvédelemmel.
  • Védi a bőrt a káros UVA/B sugarak ellen.
  • Optimálisan elfedi a sötét karikákat, az elszíneződéseket és a kisebb hiányosságokat.
  • Vízálló és erősen pigmentált.
  • Hibátlan, természetes megjelenésű arcbőrt eredményez.
  • Olaj-, talkum-, színezék- és parabénmentes.

Az összetevőlista elején a fényvédő összetevők szerepelnek: Titanium dioxide 14%, Zinc Oxide 6%

Tiria

natulcien

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. február 8.

INCI alapján választottam mert valami nagyon szép összetevőjű, egészséges sminket kerestem. Sokat gondolkodtam a szín árnyalaton, de végül kaptam segítséget Erikától, aki a https://mineralmakeuphungary.net/?v=7516fd43adaa webshopot üzemelteti. Tőle is rendeltem végül több Jane Iredale terméket. Ha valakit érdekel a márka Erika tart workshopokat, amiken meg is lehet tekinteni, és ki is lehet próbálni ezeket a sminkeket. Nekem nagyon hasznos volt, mert teljesen más élőben látni a színeket mint netes képeken. Ha valakit ez tartani vissza, erre szerencsére van megoldás. Több ilyen típusú por alapozót is próbáltam, ezekhez viszonyítok: Inika, Nude by nature, Physichians Formula, Annabella Minerals. A JI alapozó matt hatású, nem fényesedik át a nap végére, és egyáltalán nem szárít. Szép, természetes bőrképet eredményez. Egy púderecsettel egyszerűen fel lehet vinni, és nem foltos a végeredmény. Nagyon könnyed és kellemes viselet, és meglepően jó a fedése. Alapvetően én nem szeretem a maszk hatást és az erős fedésű sminkeket. A bőr egységesítése a célom, a vérerek, foltok, apróbb bőrproblémák eltüntetése és erre tökéletesen megfelel ez a termék. Nagyon sokáig elég és lesz és szerintem ár-érték arányban is teljesen megéri. A legfontosabb pedig, hogy megfelelő minőségű sminket használok a bőrömre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 8.

annama

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. november 27.

Rendeltem egyet a strawberrynet-en (Warm Silk árnyalat). Valóban szép, selymes felületet ad, és sokkal könnyebb, kellemesebb felvinni, mint a krém alapozókat. A fedése is felveszi a versenyt sok gyengébb alapozóval, de azoknál sokkal szebb.

update: 6 óra telt el, mióta magamra kentem, és még mindig nagyon szép. nem csillogott át alatta a bőr, nem kopott meg (pedig fixáló spray nélkül használom). szuper.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. november 27.

Erzsi73

2011. május 13.

Végre megkaptam a tökéletes arcbőr "illúzióját ",ha értékelni kell 2X5 pont és ez komoly! Iszonyúan apró szemcsés (mint a selyempor) ,ámulatba ejtően tünteti el a tág pórusokat és még is észrevehetetlen.Akinek zsíros pattanásokra hajlamos bőre van csak ajánlani tudom,én eddig(15 -16 év alatt) legalább 20-25 prémium márkás folyékony alapozót próbáltam ki amit zsíros bőrre ajánlottak és pár nap elteltével mindegyiktől pattanásos lett a bőröm 2-3 évig nem is próbálkoztam semmivel a kudarcok miatt.De ez gyönyörűen fed és lélegzik a bőr is.Az ára 35 Font ,kb. 10.500 Ft.- ,a szállítás ingyenes de így pár nap helyet most két hét mire ide ér a csomag (Lookfantastic.com).Ha rendeltek több weboldalon nézzétek meg a színválasztékot mert csalóka! a monitoron sötétebbnek tűnik mint amilyen valójában,nekem elég világos a bőrszínem és a Natural árnyalat amit rendeltem picit világosabb mint a bőrszínem így ez az árnyalat marad majd téli használatra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2011. május 13.

Antioxidánsok: Punica Granatum (Pomegranate) Extract
Hidratálók: Algae Extract

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)

Ásvány. Kisebb mennyiségben sűrítő, fehérítő és síkosító segédanyagként, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédőként használt. Fizikai fényvédőként kiváló UVB és UVA blokkoló egyaránt, megfelelő védelmet nyújt a 290-400 nm hullámhosszú napsugarak ellen, és még a 700nm hullámhosszú sugarak ellen is nyújt némi védelmet. Meglehetősen fotostabil. Talán nyugtató és antioxidáns hatása is van. Fő hátránya, hogy kozmetikailag kellemetlen, fehér réteget hagy maga után.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Plankton kivonat. Egy tengeri eredetű kozmetikai összetevők gyártására szakosodott cég szerint a plankton kivonat segíti a bőr sejtjeinek anyagcserefolyamatát, serkeni az ATPase nevű, a sejt energiatermelését elősegítő enzim termelődését és védi a bőrt az oxidációs károktól. A CosIng besorolás szerint a plankton kivonat bőrkondícionáló anyag.

Algakivonat. Az algakivonat a kozmetikumokban sűrítőanyagként, antioxidánsként és hidratáló, vízmegkötő anyagként használatos.

A gránátalma kivonata. A CosIng szerint tonizáló, bőrösszehúzó és a kozmetikai szerek szagát elfedő (maszkoló) összetevő. Paula Begoun kiváló alkotónak tartja antioxidáns illetve rákellenes hatása miatt, ám ezt egyelőre emberi bőrön nem, csupán állatkísérletekben sikerült bizonyítani. Az érett, ráncosodó bőr megjelenését jelentősen javítja.

Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Krómoxidok keveréke, mely vízben oldhatatlan zöld por. Leginkább sminkekeben használt zöld pigmentanyagként.