Lelőhely: Drogériák, online

Jennifer Lopez Jluxe EDP

3.9
Hozzáadva 2019.12.30.by

vikkimore

Illatösszetevők: bergamott, málna, ananász, ibolya, rózsa, ylang-ylang, orris gyökér, ámbra, pézsma, cédrus

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.06.20. 11:03

Nagyon szeretem az illatát, tartós. Ritkán akad a kezembe de olyankor kifinomult összhangot ad.

2023.03.16. 21:42

Páromtól kaptam ajándékba. Nagyon finom ,édeskés ,mégis nőies illata van. Számomra elég tartós is az eredmény. Én nagyon szeretem ,de az ára miatt nem minden nap fújkálom ,nagyon vigyázok rá.

2021.12.27. 16:10

Nagyon jó illata van, de tartóssága egyenlő a nullával! 16:00-kor befújtam a Rossmannba magam, most 17:08 van és igen erősen kell szagolni a csuklómat, hogy érezzek valamit. 😏Ennél egy 2000 ft-os parfüm is tartósabb. Kár érte. Biztos, hogy nem fogom megvenni.

2020.03.03. 19:49

Jó illata van, kellemes, de hála nem adtam érte pénzt. Karácsonyra kaptam. Szerintem egyáltalán nem tartós az illata. Venni biztos nem fogok magamnak!

2019.12.24. 23:18

Számomra nagyon édes és fűszeres illat, mikor először megszagoltam, őrülten szerelmes lettem belé. Itt a Krémmánián szereztem be (azt hittem) baráti áron, majd rájöttem, hogy a boltban az 50 ml-es volt 9000, nem a 30 ml-es (tegyük hozzá, szerintem túlárazott...) Napokig még alvás előtt is magamra fújtam, annyira tetszett. Most pedig ott áll a fürdőszoba polcon a többi, rég nem használt, pár napig szerelem parfümöm között. Egyébként nem annyira tartós, de nem is baj, ha tovább tartana, lehet zavarná ma már. Csak ritkán használom, olyan napokon, amikor magam sem tudom mit szeretnék és mit várok a napomtol 😄

2019.02.22. 11:53

Kifújáskor gyümölcsös, ananászos-málnás, leszáradáskor rózsás-ibolyás édes, meleg, pézsmás alapon. Elég intenzív és elég tartós is. Kellemes, nőcis illat, de vagányabbra számítottam.