Jennifer Lopez

Ár:   6000 Ft, 8000 Ft és 10 000 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   30 ml, 50 ml és 100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: vrita90, az összetevőket feltöltötte: Joe38, Módosítva: 2014. július 16.

Ár:   6000 Ft, 8000 Ft és 10 000 Ft
Kiszerelés:   30 ml, 50 ml és 100 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Parfümök

A virágos-narancs-tubarózsa illatcsalád tagja, narancsvirág, írisz, alma, frézia, jázmin illatjegyeket tartalmaz.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1200 Ft/ 5 ml , Eladó: Donovanna
Állapot: 5 ml dekant, Helyszín: Budapest XIV., fizetés: személyes átvétel, postázás, csere
Ár: 1000 Ft / 5 ml , Eladó: kitti002
Állapot: 5 ml, Helyszín: Kecskemét, Bács-Kiskun, fizetés: --

bibi24

Echooo

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2022. június 22.

Ez lett az egyik nyári parfümöm. Egy bajom van vele, hogy nem erősebb és tartósabb. Nekem nagyon tetszik, kellemes, teás illat (nyilván). Csak a tartóssága és erőssége siralmas :D Sokat kell felfújni belőle. És meglepő, mert már vagy 60 niche illatot végigpróbáltam mintáknak köszönhetően, és talán csak a Chris Collins African Rooibos olyan, amire leváltanám (szintén teás). Valahogy hiába próbálkoztam mást szeretni (és általában nehezen szeretek meg parfümöket), maradt ez. De még a Collins is jönni fog velem szerintem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. június 22.

Lulu6

2022. június 22.

Egy az egyben Givenchy Ange Ou Demon Le Secret EDP.
Van egy összetevője, mint a drágább verziójánál, amit sajnos az orrom nem tolerál, de összességében egy nagyon szépen összerakott illat.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. június 22.

Egy az egyben Givenchy Ange Ou Demon Le Secret EDP.

bridzsitta

2022. április 24.

Celebparfümök között nálam viszi a prímet. Erőteljes szakés earl-gray a felfújaskor, az én bőrömön meg is marad a tea, de nem a cukros, lefőzött, hanem a tealevél aromás illata. A virágos vonal ezt támasztja meg, és fincsin visszalágyítja. A korábbi hozzászólások alapján látszik, hogy milyen sok módon tudja kiadni magát ez az illat, na és persze ízlés kérdése is, kinek mi tetszik. Én nagy örömmel használom, bár napközben tényleg frissíteni kell, mert 3-4 órát bír.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. április 24.

nani8419

2022. február 25.

Nagyon-nagyon-nagyon tea illat! Nem való mindenkinek! Én szeretem, mert friss, tiszta, nőies. Rendkívül tartós és egész nap körülleng. Egyáltalán nem fejfájós! Teljesen irodabarát!

Update:
5 napja csak ezt használom. Úristen! Ez valami isteni! A NŐ illata! Az ára szuper, a tartóssága verhetetlen (pizsamán teszteltem első este és napok után is éreztem!). Mostanra már megjelent valami fantasztikusan édeskés, meleg illat! Imádom!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. február 25.

Update:

kisko

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2022. január 21.

A terhességem óta nem tudom a korábbi komplexebb/nehezebb illataimat elviselni. Ez az illat nekem újdonság volt, elsö fújásra megijedtem, hogy e.arden green tea féle wc illatosító-citromos feeling következik, de ez a parfüm pont tartalmaz valami melegebb, virágosabb extrát, amitöl könnyü és elegáns lesz. Erös a tea vonal, de talán a jázmin vagy más virágok a leszáradást egyedivé teszik. Nem tud elnehezedni, nagyon megszerettem, olcsó, közepesen tartós, nem celebes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. január 21.

anita763

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. augusztus 5.

Csodálatos illat, hosszantartó, nőies. Megnyugtató a tea jóvoltából, ugyanakkor friss, virágos, zöld és pézsmás illat, amit kapok… egy gyógyfürdőre emlékeztet. Nyárra kiváló, de tavasszal még jobb!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. augusztus 5.

Linett21

2021. július 11.

Fűszeres-citrusos tea overload! Imádnivalóan frissítő és élénkítő ebben a nagy, fojtogatós melegben :-)

Mivel a termékleírásban nem szerepel pontosan, a hivatalosan megadott illatjegyei:
- Fejjegyek: earl grey tea, fehérbors, mandarin, alma, rizs
- Szívjegyek: jázmin, gyöngyvirág, frézia, lonc, rózsa, narancsfa virág
- Alapjegyek: bors, pézsma, írisz, szantálfa, ámbra

Az első fél óra valóban taglózó; nagyon erősen jön az a tea. Érdemes reggel fújni, tuti felébreszt. :-) De amilyen gyorsan-erősen jön, olyan gyorsan el is illan és csak egy kis vidám, pajkos virágillat marad. Rizst nem vettem észre benne... Rajtam a gyöngyvirág és a lonc viszi a prímet; ezek még átörökítik egy kicsit a citrusosságot. 2-3 óra után már csak a púderes-tiszta fehér pézsma marad. Élettartama (rajtam legalábbis) nem túl combos, max. 3-4 óra, közepesen projektál, de még így is imádom és szerintem abszolút megéri, ár-érték arányban oks.

Érdemes tudni, hogy nemrég ezt is újrakeverték, gyártót is váltott. (A régi formula üvegén a Jennifer Lopez név dőlt kézírással szerepel, az újon már nyomtatott nagybetűkkel.) Az új formula - ahogy az várható volt - már kissé gyengébb, és rövidebb ideig is tart. Mindettől függetlenül egyik kedvenc nyári illatom volt/van/lesz :-)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. július 11.

- Fejjegyek: earl grey tea, fehérbors, mandarin, alma, rizs
- Szívjegyek: jázmin, gyöngyvirág, frézia, lonc, rózsa, narancsfa virág
- Alapjegyek: bors, pézsma, írisz, szantálfa, ámbra

vzsm02

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. április 3.

Itteni vélemények alapján rendeltem. Nagyon szeretem a teás illatokat, elsősorban az ígért tartóssága miatt tettem egy próbát. Rajtam az elején tényleg légfrissítő illata van, ezért nagyon szomorú lettem, mert,- ugye- 50 ml-t nem két nap alatt használ el az ember. Amikor leszárad, nekem akkor is elég virágos marad, de sokkal kellemesebb illat. Rajtam nem extra tartós, mondjuk maximum 3 óra, az első 20 percet leszámítva hordható illat, de nem fog gyorsan fogyni. Kicsit csalódtam, de látatlanban vettem, sajnos nem lett az én illatom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. április 3.

SCsilla

2020. február 18.

Nagyon finom , áttetsző, zöld, teás- virágos illat. Felfújásnál picit intenzív, de pár perc után csendesül és csoda finommá válik. Nagyon szeretem viselni, egész nap körbe ölel, megnyugtat, jó érzés vele lenni. A tartóssága egészen elképesztő. Reggel 7- kor fújtam nyakra, csuklóra, könyökhajlatra. Most mindjárt este 11, zuhanyoztam és amikor lefeküdtem megcsapott az illat. Vakon rendeltem, nem bántam meg, nagyon szeretem!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. február 18.

zsucci93

Bőrtípus: Zsíros
2019. március 1.

Nagyon átjön a tubarózsa illat, ami önmagában nem baj, de az én bőrömön inkább valami wc illatosítóra hasonlít :( mikor először kifujom kellemes az illat, de aztán száradás után már egyáltalán nem tetszik. Vissza vittem...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 1.

Antioxidánsok: BHT

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

BHT a I ta

Butylated hydroxytoluene (butil-hidroxi-toluol). Erős mesterséges antioxidáns, mely a kozmetikumokban leginkább tartósítószerként használt. A BHT-t nem csak kozmetikumokban, hanem élelmiszerekben is használják tartósítószerként, mert meggátolja az élelmiszerek színének, szagának és állagának megváltozását. A BHT kettős természete miatt (egyes rákfajták kialakulását gátolja, míg más rákfajták kialakulását elősegíti) számos országban betiltották (Japán (1958), Románia, Svédország, Ausztrália), viszont Paula Begoun szerint a kozmetikai termékekben csak 0,01-0,1% közötti koncentrációban használják, ami nem akkora mennysiég, mely képes a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jutni vagy növelni a rák kockázatát.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).