Lelőhely: Parfümériák, online

40 ml, 60 ml és 100 ml

Fejjegyek: citrus, rózsa, mandula

Szívjegyek: cseresznyelikőr, jázmin, vetiver

Alapjegyek: tölgymoha, vanília, tonkabab

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 06:30 - 2025.02.21. 12:44

Nagyon szeretem az illatat..nem a legtartosabb parfumom de ar ertek aranyban meg mindig nagyon jo

2024.01.30. 13:50

10ml-s kifújósom van belőle, direkt tesztelgetésképpen vettem és örülök neki,de úgy érzem, hogy üvegest nem hasznàlnék el belőle, pedig tetszik.Ez egy cs.likőrös -fűszeres-édes-fàs, meleg, aromás (mandula) illat, kellemes virágos jegyekkel. Kifújás utàn imàdom, édes-gyümis, virágos, fúszeres,meleg, de utána a leszáradása valahogy kevês, hiányos, egyhangú (mohás-fás, nagyon gyengéden édeskés), kellene mêg pàr jegy hozzá,hogy gazdagabb legyen, a fejjegyek kellenének az alaphoz is,vagy vmi plussz! Én nem érzem hasonlónak a GGGlamhez magamon,de hàt ahány bőr, annyi variàció.Az anyaillatnàl ez a fekete jobban tetszik, jobb rajtam, pedig fordítva hittem anno.Az üveg fogása viszont valahogy nem jó,az anyaillatból nagyüvegesem van. Az üveg színe szerintem nem passzol, inkàbb barna, bordó, piros lenne jobb,de engem úgyse kérdeznek. 😅Tartóssága 3-4 óra max,amit kevesellek. Egyébként kellemes illat,ha fűszeresebbre vágyom, akkor rà gondolok mostansàg. A 10mlt biztosan ekhasznàlom és később meglâtom,hogy àllunk. 4.5*

Utoljára szerkesztve: 2024.08.02. 20:17 - 2024.01.19. 22:11

Egy tegnapi csalódás miatt ezt úgy teszteltem, hogy kettőt fújtam a nyakamra, de még a sálamra is vagy hármat,majd buszra szálltam. Nos, hiba volt, olyan testes, fűszeres, tömény, hogy egy kis kencés minta fül mögé is bőven elég lett volna. Majdnem lefordultam a székről. Biztos voltam benne, hogy optimális adagolással ez szerelem lesz, és jönni fog velem haza. Ezt a likőrös mandulás cseresznyés édességet kerestem. Sajnos a szerelem nem volt kölcsönös, kB 2 óra múlva ennek az élménynek a hűlt helyét a moha és a vetiver vette át, amitől rajtam nagyon maszkulinná válik. Sajnálom😭

Utoljára szerkesztve: 2024.01.06. 08:16 - 2023.01.23. 06:36

A parfümőr és az összetevők alapján várható volt, hogy a Very Good Girl Glam-re hasonlít, de annak a "közönségesebb" verziója. Kifújáskor brutál intenzív, szerintem már zavaróan. Tartósnak tartós, ezért nem pontozom le jobban.Végül megvettem, mert továbbra is keresek egy lágy meggyes-mandulás illatot.Jimmy Choo illatok és én nem vagyunk barátok....amiket próbáltam, mind durva, semmi lágyság-könnyedség. Nem tudom máshogy kifejezni, olyan " rosszlányos" illatok. Sikerült eladnom.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.28. 06:04 - 2022.12.29. 12:58

Az anyaillat után nagyon vártam,hogy megismerjem. Amikor végre megjelent a Douglasban pont beteg lettem,úgy szagoltam és valahogy nem volt az igazi. Mégis megrendeltem,de amikor ideért megint csak beteg voltam. Gondoltam majd egyszer tiszta orral megismerve véleményezem. 🙂Szóval kevéssbé tartós,mint az anyaillat,de annyira megtetszett az illata,hogy nem érdekel. Megtartom 🙂Az illatot az előttem szólók nagyon jól leírták 😁

2022.11.19. 16:28

Elsőre Very Good Girl/Glam-re hajaz, később OG Good Girl...csakhogy nem voltam elég türelmes kivárni mire leszárad és így lényegében "vakon" vettem meg. Kifújtam, megtetszett, feljegyeztem magamnak és elkövettem egy 10ml-nyi decantot belőle, de valószínűleg nem fogom elhasználni.Az első 1-2 percben rendkívül tetszik, édes lédús cseresznye némi rózsával, viszont ez a fázis nagyon hamar elillan és átveszi a helyét ugyanaz, amit a GG-ben érzek: tonka tonka tonka. Arrogáns, intenzív, émelyítően édes, kicsit "gazos", de legalább nem tart túl sokáig. Tartóssága rajtam kb. 3-4 óra, ruhán picit több, hatósugara átlagos, mint egy közepesen jó Zara parfümé...apropo Zara, a Deep Garden-re is emlékeztet némileg. Az eredeti I want Choo-t nem ismerem, úgyhogy ahhoz nem tudom hasonlítani. Szívem szerint 2.5 csillagot adnék neki, nem mondanám különösebben egyedi illatnak, sem túl tartósnak, az ára nincs arányban a minőségével (szerintem), de jól összerakott illat, nem lineáris, érzem, hogy miért lehet vonzó mások számára.(Mostanában valami megváltozott az illat-ízlésemmel, úgyhogy azért elteszem későbbre, hátha megváltozik a véleményem, de egyelőre nagyon nem vagyunk jóban.)