Ria13
Hajtőemelő és hajdúsító hajhab Inca Ichi olajjal.
Regenerálja a túlzott igénybevételnek kitett hajszálakat.Azonnal dúsít, természetes esésű frizurát biztosít.Véd a hőkezelések okozta hajsérülések ellen. A hajtőemelő hatású formula hosszan tartó dús hatást kölcsönöz a hajnak, a természetes, elnehezülés nélküli frizuráért. Alkalmas a festett és kémiai kezelésnek kitett hajra.
Kiszerelés: 200 ml
2013.03.17. 10:39
Nekem bevált, bár egy kicsit szárította a hajamat, ahogy az összes többi hajhab is. Valóban dúsabbnak tűnt a hajam tőle és szépen megemeli a hajtövet is. Mondjuk én a teljes hajhosszon szétterítettem, ami - valljuk be - nem a leírásnak/felhasználási útmutatónak megfelelő használat. Számomra ár-érték arányát tekintve nagyon bevált, zsírosabb, vagy vastagabb szálú hajúaknak szívből ajánlom ezt a hajhabot. Az illata kellemes. A flakon pumpás, környezetbarát:-)