Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Zsuzsifruzsi
Hajhullás elleni sampon viszkető, korpás, érzékeny fejbőrre.
Megszünteti a korpát, enyhíti a viszketést és segít optimalizálni a fejbőr állapotát, az egészséges, telt kinézetű hajért. Letisztítja a lapkákat a fejbőrről, semlegesíti a DHt-t és azokat a fejbőrön felhalmozódott, káros környezeti hatásokat, melyek okai lehetnek a haj hullásának.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.13. 19:54 - 2019.05.07. 10:09
Röviden: használtam, váltottam, visszatértem!:) Hosszabban: seborrhea-ra vettem és azért váltottam, mert a korpásodást nem szüntette meg teljesen.. ugyanakkor valóban igaz, hogy megnyugtatja a fejbőrt, sebek már egyáltalán nem voltak a fejbőrömön, a hajam sokkal erősebb lett, s habár nem ígéri, de az én hajam elképesztő gyorsasággal elkezdett nőni.. A fodrászom meg is jegyezte, hogy milyen rég voltam nála, hogy így megnőtt a hajam, mire mondtam, hogy dehogy, ugyanúgy másfél hónapra rá jöttem..:)) nem akarta elhinni, uh megnézte a naptárjában..:D viszont mivel nem szüntette teljesen meg a korpásodást, ezért váltottam.. hiba volt..naaagy hiba...biodermára tértem át, ami valami borzalmas volt, uh a kukában landolt! Már rengeteg sampont kipróbáltam és messze ez volt a legjobb, így visszatértem! Konklúzió: hülye vagyok és türelmetlen voltam!:) Eddig csak 1 flakonnal használtam el, uh most maradok ennél egy darabig, remélve, hogy hosszú távon a korpát is teljesen megszünteti. Nem olcsó sampon, de elég keveset használni belőle és sokáig kitart, uh aki hasonló problémákkal küzd, annak ajánlom, hogy próbálja ki és ha lát változást, ne hagyja abba!:) Ha nem válik be, átveszem a sampont, dobja fel ide..:)
2018.02.12. 12:21
Erősen korpás hajamra kezdtem el használni ezt a terméket. A korpát meg is szüntette, a hajhullás is mérséklődött, viszont mintha jobban zsírosodna a hajam.