Széncinke
Hajújraépítő sampon vékony hajszálúaknak (a kis molekula méretnek köszönhetően), és vastag hajszálúaknak egyaránt. Megjavítja a sérült területeket a kutikulán, feltölti a hiányzó aminosavakat,visszaállítja a hajad rugalmasságát, fényt és erőt ad hajadnak a leghatékonyabb antioxidánsokkal, a Bio-Advance peptid complex-szel, keratin szilikonnal, E-vitaminnal és Aloevel.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 18:14 - 2025.03.23. 18:13
Látva a sok negatívat gondoltam leírom az őszinte pozitív véleményem. Nagyon vékonyszálú kevés hajam van, ráadásul göndör is. Télen nem bírok vele és mindig kiszárítom vagy kivasalom. Decemberben kezdtem el használni a Joico Kpak sampont és a balzsamot is. Ez a termékcsalád nagyon szépen megvédte a göndör fürtjeimet a folytonos vasalástól és hőkezeléstől. Kevésbé töredeznek a hajszálaim és nem sérültek a természetes hullámok a hajamba. Nagyon szép fényes lesz tőle a hajam és nagyon puha. A samponból kevés is elég mert habzik, ezért nagyon gazdaságos. Egy idő után biztosan sok és túl intenzív lesz a hajamnak, ami gyorsabb zsírosodást elnehezedést eredményez, de nagyon szépen megmentette a hajamat!! Ajánlom nagyon
Utoljára szerkesztve: 2025.02.18. 09:49 - 2024.07.16. 06:49
Látva a negatív véleményeket, muszáj volt jönnöm és felhúzni szegényt... kérlek ne adjatok feltétlenül a negatív véleményekre (de a pozitívval is persze csak óvatosan), lehet hogy neked épp ez válna be - akárcsak nekem. 1 hónapja használom a balzsamjával együtt, soha nem fogom lecserélni, maximum csak más Joico-s terméket fogok próbálni még!! Eddigi legdrágább samponom, előtte szinte csak drogériást használtam és így látom, érzem, hogy ez ég és föld. Ezzel alig várom a hajmosást! :) Elképesztő... imádom az állagát, illatát, olyan visszafogott, luxus illat... amit művel a hajammal... nem kell semmi egyéb kifésülést segítő lötyi, vagy olaj, siklik benne a fésű és ez a selymesség megmarad száradást követően is, napokkal később is. Azóta nem érzem úgy, hogy szükségem lenne bármilyen hajformázóra, annyira szép lesz tőle a hajam és nem az az oroszlán fejem van hajmosás után... szerintem rengeteget javult a hajam mióta használom, semmi töredezés, nem zsírosodik... regényt tudnék írni róla, komolyan. Megéri az árát. Nekem mell középig ér a hajam, de még 1 hónapra biztos elegendő mennyiség van benne, így kb 2, nagyon max 3 hónappal lehet számolni, hogy addig elég egy 300 ml-s. Pici kell belőle, mert nagyon habzik. Már vizes hajon is érződik, hogy olyan erősebb lesz a haj, feltöltődik, nem is tudom... mint amikor a fodrásznál vagy és teljesen más a tapintása a hajadnak. :) Még annyit, hogy évekig festettem, szőkítettem a hajam, idén kezdtem visszamenni natúrba, előbb utóbb egyáltalán nem szeretném festeni. Így úgy gondoltam megérdemel a hajam ennyi év után egy kis kényesztetést, ezért is váltottam erre, hogy segítsen visszanyerni a hajam természetességét. Ezek mellett még használok olajat, fejbőr szérumot, heti 1x hajpakolást is.
2023.04.09. 11:54
Abszolút kedvenc eddig! Kombinálom szinte az egész termékcsaláddal, valamint további JOICO termékekkel, sosem volt ilyen hosszú és egészséges a hajam.:)
2023.03.29. 08:41
Nagy reményeket fűztem hozzá, akartam látni a változást, ( főleg mivel a nagy 1000ml- sampont és balzsamot vettem ) de semmivel nem tud többet, mint egy drogériás sampon. Az illata jó, ezért adok neki egy csillagot.
2023.03.12. 21:18
Ha létezik a nullával egyenlő sampon …. Nagyon sok esélyt kapott , mert a fodrász szerint segít a haj állapotán… Na de az hogy bármi mással megmosom 3-4 napig rendben van, ha Joico ezen termékével másnap reggel olyan lapos és zsíros , hogy szégyellem. Próbáltam mar kisebb mennyiségben használni, utána a saját kondicianalojat használom, probaltam nelkule is. Mindenhogy rossz a hatás . Ingyen sem kellene még egyszer, a többi terméke is hasonlót produkált.
2021.06.24. 10:49
Ez volt az a termék amihez nagyon nagy reményeket fűztem ,de nem azt kaptam amire számítottam. Az első 2 mosásnál éreztem különbséget , hogy kicsit dúsabb , fényesebb a hajam ,de utána mintha nem is használtam volna . Karácsonyi akció keretein belül vettem meg balzsammal együtt . Elég sokáig kitartott ebből a szempontból jó . Még egyszer újra nem venném.