Hajformázók
Lelőhely: Fodrászatok, online

Joico Style&Finish Joiwhip Firm Hold Erős Hajhab

Hozzáadva 2021.09.17.by

wishes

• Tartást és volument ad a hajnak
  • Fénnyel tölti fel a hajat
  • Hővédő funkcióval rendelkezik
  • Véd a környezeti hatások ellen
  • Parabénmentes
  • Szilikonmentes

2021.12.26. 13:21

Tesztelésre kaptam: a göndör hajamra önmagában nem elég. Egyfajta primerként, egy erősebb zselé alá használva nagyon jó, de ha magamnak venném, nem biztos, hogy csak ezért megérné. Mindenképp plusz, hogy ezzel nem szöszösödött annyira a hajam, mint szokott, és nagyon jó esése volt. Egyenesre szárítva csodásan működött. De szerintem mindenképp egyenes hajra, és formára szárításhoz való.Emiatt nem pontozom le, nem göndör hajra van ajánlva, és amit ígér, azt hozza maximálisan.

2021.12.13. 13:40

Szintén tesztelésre kaptam ezt a terméket, amit ezúton is nagyon köszönök! Elég sokféle hajhabot próbáltam már, de ilyen drága termékem még soha nem volt. Kellett egy kis idő, mire kitapasztaltam, hogy is kell használni. Nagyon kevés kell belőle az állig érő, vékony szálú hajamra. Szinte épphogy megnyomom a gombot, és már bőven elegendő hab van a tenyeremben. Formázás közben jó alaposan át kell mennem a hajamon hajkefével, különben összetapadnak a szálak. De ha ezeket betartom, szuper frizurát tudok vele készíteni. A hab nem zsírosít, szépen megemeli a hajtöveimet. Formázó hatása tartós, a következő hajmosásig (kb. 3 nap) kitart. A hajam szép fényes lesz tőle, az illata kellemes és szerencsére nem túl erős. Hogy újravenném-e, igazából az ára miatt nem tudom. Mondjuk még egy darabig nem kell ezen gondolkoznom, mert tényleg olyan kevés kell belőle, hogy jó pár hónapig biztos kitart. :)

2021.11.24. 17:30

Tesztelésre kaptam a termeket es meg vagyok vele elégedve. Nagyon keves eleg belőle, kellemes illata van és nem lesz tole ragacsos erzetu a hajam. Vekonyszalu, szőkére festett töredezett hajam van, ennek a hajhabnak a használatával megmenekultem a párás levegőtől szanaszét álló és szálló hajtol. 🙂 Nem hasznalom minden nap, nekem elég hajmosasok után úgyhogy biztosan sokáig elég lesz.

2021.11.16. 13:26

Nem tudtam sajnos bejelölni, de én is tesztelésre kaptam. Most vágattam le a hosszú hajam rövidre, így most tudok róla nyilatkozni, mivel a hosszú hajamra nem használtam. Elég erős a hajhab, nagyon kevés kell belőle, nekem diónyinál is kevesebb. Szerintem így örök élet, plusz egy év lesz. :) Nem nehezíti el a hajat, a formáját tartja a frizura és kevésbé fekszem el, mint nélküle. Nekem nagyon tetszik, ezért akár teljes áron is megvenném. Köszönöm szépen a lehetőséget.

2021.11.14. 11:56

Tesztelésre kaptam és meg vagyok vele elégedve. Hozza, amit egy hajhabnak kell. Szépen megemeli a hajtöveimet, amitől dúsnak tűnik az amúgy vékonyszálú hajam. Plusz pont, hogy 3 nap múlva is tartja a rőzsém a formát. Kicsit drága, igen, azonban nem zsírosít és rengeteg van benne. Ad egy cseppnyi szalon feelinget.

2021.11.01. 12:29

Tesztelésre kaptam a Krémmániától. Nekem bevált, a hullámokat szépen megtartja a hajamban. Nem zsírosít, aminek külön örülök, mert eddig minden hajhabtól másnapra zsíros lett a hajam. Az ára miatt nem biztos, hogy megvenném, de ezt mindenképp elhasználom, mert tetszik az eredmény. Anyukám is kipróbálta, neki is tetszik, szép tartást adott a hajának.