Samponok

Kallos Botaniq Deep Sea Regeneráló, Fejbőr Revitalizáló Sampon

4.5
Hozzáadva 2018.11.30.by

clairenoctuelle

Innovatív formulája aminosavakban gazdag alga kivonattal, növényi proteinnel és mikro-szemcsékkel gyengéden tisztítja és felfrissíti a hajat, miközben nyugtatja és táplálja a száraz fejbőrt. A haj könnyed, dús és csillogó lesz.

Szilikon-, parabén- és színezékmentes.

2020.12.30. 11:05

Kiváló! Göndör hajra mennyei, alig kell kiegészíteni balzsammal

2020.06.14. 07:33

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Én fejbőr radírnak hasznàlom. Vagyis egyszer ép előmosott nedves hajon jól felmasszírozom a fejbőröm vele, aztàn mosom újra más samponnal. Én imàdooom. Bàrmilyen más sampon mellé ajànlom. :) önmagàban, vagy befejező samponként sosem hasznàltam, így arról fogalnam sincs.

2019.09.03. 11:39

A két Botaniq sampon közül ezt tartom jobbnak. Szoktam önmagában is használni és kiegészítő samponként is (másodiknak ha egy olyannal mosok előbb, ami szárít pl.: LAB 35). Nagyon sűrű az állaga és olyan érzésem van, hogy az átlagosnál sokkal tovább és alaposan kell öblíteni, hogy kijöjjön a hajból. Ez talán a legnagyobb negatívuma számomra. Puha, kellemes tapintású a hajam tőle, könnyen is fésülhető, de végsősoron sajnos kicsit lapít és zsírosít engem. Száraz, töredezett hajvégeimen nem igazán segít, de nem is ront a helyzeten. (Ezért argán olajozni szoktam a hajvégeket közvetlenül hajmosás előtt. ) DE átlag samponoknál még mindig sokkal jobbnak tartom. Az összetevők listája is lenyűgöző ezért az árért. Az illata is kellemes és intenzív. Még ha nem is csodaszer, de 4 csillagot nyugodt szívvel adok neki.

2019.07.15. 20:30

Száraz bőr
Vízhiány

Nagyon érdekes az állaga, ez lényegében egy testradír fejbőrre. Még nem tudok igazán véleményt mondani a hatàsáról, de az illata szuper és nekem tetszik ez a fejbőrradír-koncepció.