Odil
Professzionális minőségű tartós krémhajfesték innovatív Keratin és C-vitamin komplex formulával, mely ragyogó, életteli, természetes színárnyalatot valamint tökéletes őszhaj fedést biztosít.
Keratin hatóanyaga, mint a haj fő alkotó eleme, beépül a haj szerkezetébe és helyreállítja a roncsolt hajszálakat. Megóvja a festett hajat a káros környezeti hatásokkal szemben. Eredménye egészséges, táplált, fényes haj.
A C-vitamin különleges antioxidáns hatásának köszönhetően tökéletes védelmet és kondicionálást biztosít a fejbőr számára. Cseppmentes krém formula mélyen behatol a hajszálakba, így biztosítva az egyenletes, ragyogó színárnyalatokat. Hosszantartó, intenzív, ragyogó hajszínt eredményez.
2022.10.19. 19:39
Nekem be vált..igaz csak 2 dobozzal használtam belőle,de hozta azt amit elvártam töle. Rendben be fogta az ősz hajszálakat is. A szineredménnyel sem volt gond. Illetve baráti az ára
2022.07.16. 18:06
Annó az 128-as árnyalatot használtam,a színe gyönyörű fehéresszőke lett,néha a tövek nem lettek annyira hamvasak mint a haj többé része,de legalább szőkék voltak.Kár hogy már nem kapni kb. sehol.
2021.09.19. 07:12
128-ast használtam évekig. A szín nagyon jó volt, természetes, gyönyörű szőke. A hajamat viszont teljesen kinyírta, pedig mindig csak a töveket festettem. Folyamatosan tört le a vége, ezért sosem tudtam hátközépig növeszteni, mindig inkább a vállamig ért csak. Abbahagytam ennek a használatát, és el kellett telnie egy kis időnek, hogy rendbejöjjön a hajam, de most már jó.
2021.09.18. 23:20
Régóta használom, kicsit szárítja a fejbőrt és a hajtövét, első alkalommal nem lesz olyan, mint másodszor de jó.
2021.01.26. 15:24
Nem is tudom hol kezdjem......Nem először festek otthon hajat, nagyon őszülő típus vagyok. Ebből a termékből a 800-as színt (világos szőkét) rendeltem meg 3 dobozzal. Az egyik már sérülten érkezett. A hajam foltos lett, a hajtövemet kb 5 cm-es hosszban kiszívta, a hajhosszomon pedig semmit nem fogott be és az őszhajszálaimat nem fedte be. Számomra nagyon nagy csalódás volt és a vélemények alapján jobbat vártam tőle. A hajam pedig nagyon csúnya lett és már 5 nap után elkezdett kikopni.
2020.10.29. 11:14
Az agyam eldobom...fekete hajam van, megvettem a sima fekete árnyalatot belőle. Konkrétan nem fogta be a hajam, csak helyenként és ott is csak sötétbarna lett. Nem mellesleg úgy szárítja a hajat, hogy az valami gyötrelem. Soha többet.