Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
vador
Hatékonyan tisztítja a vízálló szemfestéket, miközben ápolja a szem érzékeny területét.
Kiszerelés: 100 ml
Utoljára szerkesztve: 2021.04.05. 10:17 - 2020.07.01. 07:10
Teljesen meg vagyok elégedve vele, nem vízálló sminkre használom. Nem csípi a szemem és kevés kell belőle.2021.áprilisi frissítés: 1 csillag mínusz, mert a 2 fázisúak nem nekem valók, utálok rázogatni.
2017.11.21. 14:18
Szépen lehozza még a vízálló sminket is, de rettenetesen olajos és a bőrt is azzá teszi, elég nehéz lemosni, van ennél sokkal-sokkal jobb lemosó is ebben az árkategóriában.
2017.08.24. 07:29
Szuper szemfestéklemosó! Nagyon kis mennyiség is elég belőle egy vattakorongon és gond nélkül lehozza a vízálló szemfestékeket is.Valóban nagyon olajos,de a szem környékére ez teljesen jó, egyáltalán nem hátrány.
2017.04.20. 08:02
Nagyon szépen leszedi a sminket, bár tény hogy olajos eléggé sajnos. Én utána még áttörlöm az arcom , szemem egy micellás vízzel átitatott vattával
2016.11.08. 15:06
Nekem kicsit túl olajos, bár tény, hogy nagyon szépen leszedi a szemfestéket, és nem irritálja a szemem környékét. Olcsó és jó. Kis mennyiség is elég belőle.
Utoljára szerkesztve: 2016.10.06. 08:41 - 2016.10.06. 08:36
A legjobb ever! Tökéletes méretű csomagolas, szerettem a fél kézzel egy mozdulattal kinyitható kupakot, és kb minden más fancy kétfázisú lemosóval ellentétben ez sose csípte a szemem vagy a szemkörnyékem. Csak vízálló spirált használok, uh kell az olajos lemosó, más nemigen hozza le. Ez volt AZ igazi (ált. nem vagyok a hiperolcsó termékek nagy barátja). Sajna ahol régebben vettem, megszűnt, és nem tudom hol beszerezni. Már annyi mindent kipróbáltam, semmi a nyomába se ért (mind csípett, vagy csípett és nem szedte le rendesen, esetleg nem csípett de nem szedte le...)Az olajos állagát is szerettem, száraz bőrre nekem nagyon jó volt. Ha netán nagyon beolajozódtam langyos vízzel leöblítettem és kész.Tudja valaki hol lehet ezt beszerezni (Pesten)??