Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
HexenDAB
Göndörség-optimalizáló aktív hatóanyaga bambusz kivonattal, olívaolajjal és vitamin-komplexszel egészséges, életteli tincseket eredményez. Egyedi hidratáló formulája erőssé, rugalmassá és fényessé varázsolja a kontúros tincseket.
Parabén- és színmentes. Nem tesztelték állatokon.
2024.05.04. 09:53
Sajnos nem vált be. A göndör, száraz, szöszös hajon nem segít, sőt még el is nehezíti.
2023.05.15. 10:16
Egyenes hajam van, de olyan jókat olvastam róla, hogy mondom, kipróbálom. Nagyon szépen ki lehet fésülni a kócos hajat. A hajam nagyon nagyon puha lett tőle. Bevált, használni fogom hosszú távon is. Egyébként dupla hajpakolást teszek fel, a másik a Kallos cherry. Az illata szerintem nem jó, de nem érdekes, mert én soha nem érzem a hajamon már másnap egyik hajápoló illatát sem.
2022.04.30. 15:39
Egyszer használtam még, de könnyen fésülhetővé tette a hajamat, és a tincseim is sokkal szebben összeálltak, kevésbé lett bárányszerű. Könnyű a textúrája, nem nehezíti el a hajamat, finom az illata. Nem lett viszont sokkal hidratáltabb a hajam.
2020.06.14. 07:28
Én imàdom. Nevessetek ki a szög egyenes hajamra vettem, úgy kb végig se gondolva. Olyan jó àron volt, nam mondom majd ha göndörítem a hajam akkor tuti jó, nem nehezíti el majd stb. Több termékcsalàdot is vettem mivel nagyon olcsó. Én szeretem, szépen fésülhető, fényes lesz a hajam, és nem nehéz. Sampon, kondicionàló, és a sprayvel együtt hasznàlom, kb mindig ha nem göndörítek is, mert én ilyen pumpàs termék màniás vagyok, amit csak lehet pumpàs üveg szappantartóba töltök a fürdőben. :D
2020.05.06. 14:41
Az itteni pozitív vélemények alapján vettem meg, viszont számomra sajnos nem bizonyult hatásosnak. Az egyébként természetesen hullámos és száraz hajam nem lett tőle hidratáltabb, valamint úgy érzem, mintha nehezen tudnám kiöblíteni a hajamból.Előnye a pumpás kiszerelés és a jó illat, de ez kevés a boldogsághoz, így csak 2 csillagot adok rá.
2019.05.05. 07:31
Nem nagyon érzek kondicionálást, a pakolás hatásosabb. Pedig a termékcsalád samponjával együtt használom. Nem okoz gondot de nem is hat hipiszuperül úgyhogy egy semleges 3 csillagot dobok neki.