Sminkek szemre

3.3
Hozzáadva 2019.07.02.by

ViKimi

10 g

100% vegán, növényi alapú szempillaspirál, intenzív fekete színnel és dúsító hatással.

$23-tól

2024.01.24. 20:43

Nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem. A formula nekem bejön, viszont mintha a keféje miatt hajlamosítana a csomósodásra, így eléggé figyelni kell hogy viszi fel az ember.

2022.06.22. 18:13

A legjobb szempillaspirál, amivel valaha dolgom volt ( pedig ebben nagyon kritikus vagyok). Az eddigi kedvencem megszűnik sajnos ( Oriflame Tremendous Fierce), de lányomtól karácsonyra kaptam ezt a csodát. A világos, nem túl hosszú, nem túl dús szempilláimból konkrétan műszempilla-hatású pillasort csinál. A keféje picit nagy, ezért én óvatosan használom, hajlamos kicsit csomósodni. Illata nincs. Brutál fekete, nagyon szépen dúsít, reggeltől estig a helyén van. Nem egy olcsó cucc, de nekem minden pénzt megér.

2020.06.07. 17:23

A szempillaspirál téma az nálam mindig is nehéz, mert nagyon puha, vékony, egyenes, minden felé szerteágazó szempilláim vannak. A tökéleteset még mindig nem találtam meg, ebben pedig kifejezetten csalódtam. Két alkalommal is megvettem, hátha csak velem vagy a termékkel volt a baj. Hiába kentem, szinte semmi nem történt a pilláimmal, de később az a kevés is lepergett amit sikerült felvenni. Lehet csak velem van a baj, de szerintem ez a termék borzalmas, ráadásul nem is túl olcsó.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.05. 10:29 - 2020.04.05. 10:27

Rendeléshez kapott mini kiszerelést próbálgatok, nem sok sikerrel; lehet, hogy én csak én kaptam régi darabot, de iszonyú száraz a formulája és óriási göböket pakol a szempilláimra, brr, utálok vele kínlódni, jó esetben is közepes eredményt tudok vele elérni.Nagyon szeretem a márka folyékony rúzsait és a Lolita palettát, de ezt biztosan nem veszem meg nagy kiszerelésben.

2019.11.15. 14:06

Egyszerűen imádom! Ez már a sokadik termékem a márkától, és ebben sem csalódtam. Nem is kell tunkolnom az applikátort, csak azt a mennyiséget használom, ami amúgy is rajta van (az elején még sok is volt), és csodálatos szempillákat varázsol pillanatok alatt. Ráadásul annyira tartós, hogy nyáron fürödtem is benne, és meg sem moccant. Ettől függetlenül nem lesz a szempillám "kocogós" kemény, hanem puha marad, viselete kellemes, nem nehéz, lemosni viszont egyáltalán nem könnyű :)

2019.11.03. 17:46

Nehéz lesz egy pozitívumot találnom ebben a spirálban. Nem dobtam magam hagyatt a teljesítményétől. Az a festék, ami nem párolog el a pillákról, az kenődik, maszatolódik, pereg. Egy hét kihagyás után úgy húztam ki a kefét a tubusból, hogy az összes festék össze volt állva rajta. Másnapra helyrejött, de sosem találkoztam még ezzel a jelenséggel. Borzasztóan nagy csalódás a hype után, pedig szerettem volna szeretni még az ára ellenére is.