Kell A Púder! Szemhéjtus
Ár: | 2500 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: miri77, Módosítva: 2015. február 26.
Kiszerelés: | 1 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Selymes állagú, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó ásványi eyeliner pigment tartalma nagyon magas, ezáltal ad ragyogóan erős, telt színt. Használhatjuk egy smink mélyítéséhez, vagy vízzel keverve tusvonalat is húzhatunk a ferdére vágott ecset segítségével.
Olajmentes, így minden bőrtípus számára tökéletes választás.
Összetevői 100%-ban természetesek
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Én nem kifejezetten voltam érte oda. Nem szénfekete, inkább grafitszürkés az eredmény vele. Ebből kifolyólag az én ízlésemnek megfelelő va-voom szúrd le az ellenségeid a tusfarkincáddal eredmény nem kivitelezhető. De! Legalább sosem szárad be/ki. :) Ettől függetlenül szerves részét képezi a sminkkészletemnek, mert mélyítésre, további KAP szemhéjpúderek sötétítésére tökéletes.

Nekem ez az álom tus. Eddig nagyon béna voltam, próbáltam zseléset, folyékonyat, mindenfélét, de sosem láttam szimmetrikusnak az eredményt, ami mindig úgy végződött, hogy egyre vastagabbak lettek a vonalak, majd végül lemostam. :D Ezzel a por állagú tussal egy perc alatt végzek, az egyik ferde Real Techniques ecsetemet bevizezem, belemártom a porba és könnyen húzok vele egy vonalat, mert siklik a bőrömön. Ahol nem elég intenzív, hogy még egyszer átmegyek rajta és kész is, tényleg egy perc.

Kupaknyi vizet készítettem ki mellé, úgy vittem fel, ecsetet vízbe mártottam, pici festéket felszedtem, és pillatőre nyomogattam. Ferde végű ecsetet használtam hozzá. Alul-felül szuper, füstös keretet adott a szememnek, (nem dögfekete, éles kontúrokkal) így könnyebb szimmetrikusra csinálni.
Meglepően gyorsan tudtam vele dolgozni, és akár egy kevésbé sietős hétköznap reggel is belefér az időmbe a felvitele.
A tartósságáról: öt óra viselés után mostam le, ezalatt rendesen a helyén maradt.
Nagyon sokoldalúnak tűnik, alig várom, hogy tovább kísérletezzek vele!

Nagyon sokoldalúnak tűnik, alig várom, hogy tovább kísérletezzek vele!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Színezékek: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide / CI 77891, UltramarinesÖsszetevők megmagyarázva
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.