Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
2024-ben megújult változat!
A praktikus utántöltő adagolóba töltött Elixir Ultime L'Huile Originale egy olyan leave-in hajolaj, amely megkönnyíti a kifésülést anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Tökéletesen ápolja a hajat, valamint átfogóan sima és szép ragyogást kölcsönöz neki. A hajolaj emellett hővédelmet is biztosít 230 °C-ig.
2025.03.25. 12:14
Selymes és puha lesz tőle a haj, akár mindennapos használatra is jó. Este érdemes feltenni a hajba belefésülve:) Hamar látszik az eredmény, kb 2-3 hét, de a Keratase termékeknél kb. mindegyikre igaz.
2025.03.24. 19:25
Nagyon szeretem, gyönyörű fényt ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené. Az illata zseniális, kipróbáltam sok olajat, de nekem ez marad mindig a kedvencem.
2025.02.07. 10:24
Összességében nagyon nagy csalódás volt számomra, semmivel se tud többet mint a egy drogériás hajolaj, nem értem a hypot körültte, nem ezt vártam az árához képest, ráadásul nagyon gyorsan fogyott, az olaplexnek a 30 ml-es olaja tovább tartott mint ebből a 100 ml-es kiszerelés
2025.02.05. 22:25
Azt hittem a Revox után nem találok jó/ jobb olajat, de nagyon nagy kedvencem lett. Mindennap használom, hihetetlenül selymes és ápolt a hajam, az illata pedig olyan mintha a fodrásztól léptem volna ki. Könnyen beszívódik nedves és száraz hajon is, egyáltalán nem nehezíti el a hajvégem. Én ajándékba kaptam, az ára elég borsós de akciósan mindenképpen megéri megvenni.
2025.01.14. 00:11
Nagyon szeretem, szépen ápolja a hajam. Finom illata van és könnyed.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.02. 19:07 - 2025.01.01. 15:39
Update! Még mindig verhetetlen számomra, mióta ezt a terméket használom sokat nőtt a hajam🥰 Nagyon sok olajat próbáltam már a gyenge, töredezett hajamra de szinte semmi sem vált be. De ez az olaj valami csoda. Nagyon szép, fényes, egyenes, puha lesz tőle a hajam. Könnyen felszivódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Drága, viszont nagyon megéri. A 30 ml kiszerelést vásároltam meg, körülbelül 3 hónapig elegendő, úgy hogy egy héten kétszer mosom a hajam.