Márciusi parfümújdonságok: 2025 legcsábítóbb tavaszi illatai
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
fazekasbarbi
Gyengéd ammónia- és parabénmentes hajfesték
2021.02.11. 14:37
Sajnálom, hogy le kell pontozzam. A tinta colort évek óta használom és nagyon szeretem. Ez a második alkalom, hogy a so pure festékkel festettem. A színe rendben van a tartósságával együtt. Azonban eszméletlenül szárazzá, töredezővé válik tőle a hajam.
2018.07.31. 06:48
Ez az első hajfesték,pedig már rengeteget próbáltam,amitol puha és fényes lesz a hajam. Szőke árnyalatait próbáltam, valami eszméletlen fényt ad a hajnak. Kíméletes,eredménye csillogó egészséges haj.
2018.05.15. 09:58
Ápol, nem csípi a fejbőrt végre!mert ha szőke vagy tulajdonképpen minden csípi. Nekem sok a vörös pigmentem, így két hétnél tovább nem tart a szép szőke színe, de a nem ammóniamentes változata is csak 1 héttel tart tovább. Megéri néha váltogatni, meghálálja a fejbőr és haj is. Én csak Keune-t használok kb 10 éve. Csak ajánlani tudom.
2018.05.11. 14:34
Eddig Joico-t használtam, most próbáltam ki a Keune-t először. Egy hete festettük be, szépen elfedte az ősz szálakat, egységes lett a szín.Illata kellemes, nem csípte a fejbőrt, azt a színt kaptam, amit szerettem volna. Minden hajmosásnál kissé engedi a színt, de nem vészes. (kétnaponta mosok hajat)Eddig 5 csillag, de pár hét múlva írok update-t. :-)
2017.02.19. 20:22
Eddig a legjobb hajfesték, amit próbáltam! Pedig már nem vagyok kezdő...SEMMI szaga nincs, a fejbőrömet egy picit sem csípi, nem viszket tőle, mintha rajta se lenne.A szín tartós, fényes. Külön tetszik, hogy nem agresszíven fest, nem változtatja meg drasztikusana hajszínt ( csak 1-2 árnyalattal világosabbat használok az eredetinél, sima 6% -os oxival),viszont befedi az ősz szálakat, és azért szépen látható árnyalatot ad, picit világosít is.Tökéletes.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.
A niacinamide remekül kombinálható jó pár más hatóanyaggal.