Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Szendi
A dúsabb, fényesebb hajért
Intenzíven ápolja és erősíti a hajat, lassítja az őszülést. Tiszta, ayurvédikus receptúra Indiából
Az amla természetes hajkondicionáló, természetes fényt és tartást ad a hajnak, rugalmassá, dússá varázsolja a hajat, növeli a szálak szakítószilárdságát. Rendszeres használatával késleltethető az ősz hajszálak megjelenése. A bhringaraj és a brahmi megelőzik a fejbőr gyulladásos problémáinak kialakulását, csökkentik a haj hullását, enyhítik a szálak elvékonyodását. A nagarmotha szabályozza a faggyútermelést, és tisztán tartja a hajhagymákat. A lodhra, tulsi és neem megakadályozzák a fejbőr gombásodását, és a korpásodást. A napraforgó-, szezám- és mandulaolaj táplálják és puhává varázsolják a hajat, és megelőzik a hajvégek töredezését.
2023.01.22. 15:01
Sajnos nagyon nem vált be, sem fényesebb -selymesebb nem lett a hajam, ráadásul több hullott vele, mint nélküle. Sima extra szűz kókusz -, vagy brokkoli olaj nálam ami eddig a legjobban bevált.
2022.07.25. 11:27
Khadi hajfestés után vittem fel először a hajamra, hogy rögzítse a színt. Most màr minden hajmosás előtt használom. Kb.fél órát hagyom a hajamon aztán mosom meg. "Egy csepp" nagyon kevés lenne a hajamra, inkább 3-4-et is teszek és jól beledörzsölöm a fejbőrömbe. Hatásával elégedett vagyok. Fényesebb a hajtövem, nehezebben kopik le a szín.Sajnos az illata miatt nem tudok 5 csillagot adji, mert valami borzasztó mocsár szaga van.
2021.10.21. 15:32
A legtisztább és hatékonyabb hajolaj, amit valaha használtam. Khadival is festem a hajam, szóval nekem nagyon bevált így a kettő. Viszont extrém pofátlanság egy terméket fele méretre csökkenteni(100ml helyett 50ml lett), de meghagyni az árát. 50%-os emelés egyik napról a másikra. Ott is hagytam az üzletben.
2019.06.13. 08:29
Pakolás helyett használom néha-néha. Fényesebb, selymesebb lesz tőle a hajam, nagyon szeretem. Az illata nagyon intenzív, de nem rossz :)
2018.12.12. 19:40
Először is kezdeném azzal, hogy drágább, mint amennyi itt szerepel ár. Én az “illatával” nem vagyok egyáltalán kibékülve, de a szuper eredmény reményében elfogadom. És az sem állja meg a helyét, hogy pár csepp elég belőle. Nagyon sokszor pár csepp kell belőle finoman szólva. Nagyon gyorsan fogy. Egyelőre azt már tapasztalom, hogy kevésbé zsírosodik a hajam. Az már elég igéretes. Várom a többi cimkén beígért csodás hatást 😊
2016.05.10. 07:44
Látom mindenki dicséri a terméket, és akármennyire is szeretem a naturkozmetikumokat, de sajnos ez nagyon nem vált be nekem . A használati útmutató szerint teljes éjszakára a hajunkon hagyhatjuk a jobb hatás elérése érdekében. Hát így is tettem és ledöbbentem, hogy mennyi hajam távozott a hajmosáskor, úgyhogy hajdúsítónak semmiképpen nem ajánlanám senkinek. Lehet, hogy pár csepp helyett nagyobb adagot használtam, de hosszú hajnál ez érthető is lenne.