Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Kneipp Bársonyos Bőr Kézkrém Mandulavirág

4.7
Hozzáadva 2015.03.20.by

csoknyom

Védő kézkrém igénybevett és száraz bőrre. Védi a bőrt a kiszáradástól, ellenáll a külső környezeti hatásoknak és segít megelőzni a bőröregedést. Gyorsan beszívódik, nem zsíros hatású és a kéznek természetes simaságot ad. Értékes növényi olajokat, mandulaolajat, hidratáló jojobaolajat és avokádó olajat tartalmaz, amely védi a bőrt a kiszáradástól. A kamilla hatóanyaga a bisabolol, az igénybevett bőrre jótékony hatású. Az A- és E-vitaminok sejtvédő, a panthenol bőrnyugtató hatású.

Bőrtűrő képessége klinikai teszttel igazolt, PH semleges.

2000 Ft-tól

2018.10.07. 08:42

Csodára nem képes, nekem egy hagyományos közélkategóriás kézkrém

2018.03.28. 22:55

Az illata kimondottan büdös. Lassabban szívódik be a bőrbe, de egy csodakrém!:) Este bekenem, es reggelre a kirepedezett kezem olyan lesz, mint a babapopsi.Sajnos csak kis kiszerelésben láttam, de úgy látszik, hogy hosszútávon a hűséges társam lesz. :)

2017.05.03. 11:22

Nagyon szuper krém. Egy borsónyi elég belőle és puha lesz a kezem. Hamar beszívódik, így az irodában is praktikus a használata. Az illata kellemes, bár kicsit erős, így aki nem szereti az erős virágos illatot annak nem javaslom. Napi 2-3 alkalommal elég használni, ami nálam már nagy szó, mert egyébként a vacakabb krémekből 6-7-szer is szoktam kenni.

2016.07.14. 08:26

A valaha volt legjobb kézkrém, amit használtam! Szuper kellemes az illata, viszont tökéletesen hidratálja a kezeimet még télen is, hamar beszívódik, ráadásul hab a tortán, hogy natúrkozmetikum. Tudtommal csak a Müllerben kapható, 1200 Ft körül és 75 ml-es kiszerelésben, szerintem megéri az árát!

Utoljára szerkesztve: 2016.05.15. 11:33 - 2016.05.15. 11:27

A finom mandulavirág illata csodás! Sokáig érezhető a kézfejen,semelyes,puha,bársonyos utána a kezed. :)Update: A Müllerben 1090 Ft-os áron kapható.

2016.05.04. 14:42

Állandó fertőtlenítős kézmosás szétszedi a kezem bőrét a körmeimről nem is beszélve.Állandóan új és újabb termékeket próbálok.Ezt véletlenül a Pennybe találtam 2.99 Euró volt.Ennyit megért kellemes gyorsan felszívódó krém.Kicsit erős az illata. Lavera termékek illatát én egyszerűen nem bírom elviselni ez azért klasszisokkal jobb! 4 csillagot mindenképp adok neki,aztán ha esetleg újraveszem akkor felcsillagozom!