Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
beauty.squirell
Hidratálja, nyugtatja, regenerálja a száraz, gyulladt, problémás arcbőrt. Hatékony segítség az ekcéma, valamint a pikkelysömörös bőrproblémák és tünetek kezelésében. Kimondottan az érzékeny, száraz, gyulladásra hajlamos és vízhiányos bőr ápoló, tápláló és regeneráló kozmetikuma. Illatanyag mentes, így azok számára is tökéletes választás, akik nem szeretik a szintetikus illatokat tartalmazó krémeket, vagy allergiásak az illatanyagokra. Könnyű textúrájú, lágy krém, értékes bőrápoló és hidratáló tulajdonságainak fő erejét a bio avokádó olaj, a bio Ghánai sheavaj, az organikus Citromfű aromavíz és az E-vitamin szinergiája adja. Hatékonyan kezeli az ekcémás és pikkelysömörös bőr tüneteit, kiváló ápolója a törékeny, érzékeny és vékony bőrnek.
2022.12.29. 17:21
Mikor elkezdtem használni, úgy tűnt valóban szépen nyugtat és egységesít, azonban nálam komedogén hatás jelentkezett, egyre több kis csomót éreztem az arcomban, így arcra nem tudom használni. Az illata számomra is kellemetlen, de elméztem volna, ha beválik. 2 csillagot adok mert az összetevők valóban szépek és minőségiek és a márka termékei között van ami bevált.
2021.09.08. 10:13
A szaga borzalom es nem tulzok ilyet rosszat meg nem ereztem kozmetikumba na de gondoltam natur es majd hat hát kipirosodott tole az arcborom akkor hagytam abba pici uveg dragan ne dobd ki ra a penzed.
Utoljára szerkesztve: 2021.05.26. 14:20 - 2021.05.26. 12:16
Drágább termék, ugyanakkor nagyon szép az össszetevők listája. Még nem használom olyan hosszú ideje, de egyelőre meg vagyok vele nagyon elégedve: nagyon jól hidratál, könnyen felszívódik, és nem hagy maga után kellemetlen, zsíros érzetet. Könnyedebb textúrájú krém, de azért túl sokat nem érdemes nyomni belőle kombinált bőrre. Arcra, nyakra és dekoltázsra szoktam használni. Szeretem, hogy nincs benne illatanyag, nem irritál, kellemesen nyugtatja a bőrt.