Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
mahagony
Ez a többfunkciós, praktikus csomagolású arcpermet felfrissíti és megszépíti a bőrt a nap bármely szakában. Kellemes és visszafogott illatanyagú, tonizáló hatású, hidratál, javítja a bőr textúráját és sminkfixálóként is funkcionál. Használatával a bőre felfrissül és megszépül.
2019.06.08. 19:02
Nem használom rendszeresen, mert (még) nem sikerült megtalálni a legjobb felhasználási módját, de azért az eddigi tapasztalataimat leírom. Az alapkoncepció az volt, hogy nyáron majd fújkálom magamra akár nap közben is, hogy a melegben felfrissüljek és az arcom is kicsit életre keljen. Hát ez sajnos nem jött be. Mivel elég erősen kombinált bőröm van, ezért kifényesedésre is erősen hajlamos, nyáron nem is csak T-zónában hanem gyakorlatilag az arcom egész felületén. Erre ez a termék még rátesz egy lapáttal és még ragacsos is marad. Gondoltam semmi gond, majd valami másra jó lesz. Smink alá is fújtam már, de kb ugyanez történt, átfényesítette a sminkemet elég hamar. Így azóta se sikerült dűlőre jutni ebben. Gondoltam, majd akkor a rétegezős rutinba valahova beszúrom, de igazából már kialakítottam a bevált kis reggeli és esti rutinom, nem igazán tudom hova beilleszteni, mivel a nyári időszakban egyáltalán nem igényli a bőröm. Télen mindenképpen vissza fogok térni rá, mert attól függetlenül, hogy az én bőrömön nem működött, ez egy nagyon jó termék (lehetne) mert szépek az összetevői és tényleg hidratál.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.10. 07:15 - 2017.11.14. 15:07
Minden pénzt megér! Tavaly ősszel kaptam egyet. Azóta többször újravettem. Krém, fluid előtt használom és határozottan szebb a bőrkép az alkalmazásával, mint nélküle. Főleg hosszútávon. Melegben frissítő hatású, nem oldja le azt, ami az ember arcán van. Nem találtam még ennél jobbat olcsóbban.
2017.04.06. 09:24
Sminkfixalonak nem jo, arra viszont, hogy nyaron full sminkre arcpermetkent hasznaljuk, teljesen jo, mert nem maszik bele az alapozoba. Es igen, sokan vagyunk, akik nyaron is full sminkben maszkalunk, es nem, nem olvad le...Az illata kellemes, frissito hatasu, szembe kerulve nem csip, es egy flakon eleg sokaig kitart.Az arat huzosnak talalom, foleg mert nem egy alapdarab, es az olcsobb kategoriaban is biztosan talalni jobbat.