Ezt a terméket már nem gyártják!

L`Oréal Kohl Minerals Szemceruza
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: superhero, az összetevőket feltöltötte: Glowla, Módosítva: 2015. május 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Yellow 5 Lake / CI 19140
CI 42090
Ferric Ferrocyanide
sz
Barátomtól kaptam ajándékba, féltem is tőle, hogy mit vett nekem. ÉSS meglepődtem, mert éltem egyik legjobb szemcerkája :) Könnyű vele dolgozni, tartós is, kevés fogy belőle :) Teljesen megérte ez a beruházás :D

fekete színben rendeltem meg egy sminkes honlapról, mert sajnos tényleg nem lehet kapni a drogériákban. már nagyon régóta megvan, és még mindig alig fogyott belőle, mert kevés is elegendő. az ecset elég jó; vékony és vastag vonalat is szépen, egyszerűen húz. maga a festék kicsit porol, púderecsettel viszont nyomtalanul lesöpörhetjük a rossz helyre hullott fölösleget. a színe is nagyon szép; apró, színes csillámok vannak benne, amik kiemelik a fekete feketéjét. összességében ez egy nagyon jól használható kis darab, hisz egy drámai szemfestés ugyanolyan könnyedén és meggyőzően elérhető vele, mint egy természetes, alig észrevehető smink, ráadásul ár-érték arányban verhetetlen.

Többet vártam tőle. Nekem nem elég intenzív a színe, és állagából kifolyólag nagyon porol, aztán alig tudom eltüntetni a festéket az arcomról. Az ecsetét viszont imádom, az nagyszerű. Sajnos a csomagolása is gagyi, megrepedt az összes ilyen tégelyem.

Én szerettem ezt a púdert, jól pigmentál, sokáig a helyén marad és nagyon szép színekben kapható!Nem bántam meg a megvásárlását

Nagyon erős színe van, nagyon tartós. Ha egyszer belemártod az ecsetet azzal mindkét szemet ki lehet festeni. Mint az összes többi ilyen csomagolású minerals esetében az ecset nem jó mivel nincs nyele. Maga az ecsetszőr viszont nagyon jó. Nagyon hullik a festék, érdemes inkább alapozás előtt festeni vele a szemet. Nagyon gazdaságos!

A feketét vettem meg én is egy sminkes webáruházban. Kb 1 éve megvan már, de még mindig alig hiányzik belőle. Igaz nem minden nap használom csak hétköznapokon, de akkor is nagyon sokáig elég.
Én azon lepődtem meg, amikor egyszer nem mostam le a sminkem, és másnap ugyanúgy nézett ki, mint amikor feltettem, éppen csak egy kicsit halványabban.
Azóta továbbfejlesztettem és szemhéjalapozóra teszem fel felső tusvonal helyett, így eszméletlen szép és erős fekete vonalat tudok vele húzni mégsem olyan mű, mint számomra a tus és extra tartós.
Alsó vízvonalon ugyan nem marad fenn 2-3 óránál tovább, de legalább nekem nem is maszatolódik le a szemem alá, hanem a szempilláim tövében megmarad és legalább nem nézek ki úgy, mint egy pandamaci a nap végére.
Az ecsete pedig szerintem nagyon jó, én gyorsan és könnyen tudok vele dolgozni, és imádom, hogy ha továbbhúzom a szemhéjamnál akkor tökéletes farkincát tudok vele csinálni, ami egyforma mindkét oldalon.
Hogy ne csak jót mondjak róla, azért apró szépséghibája, hogy a port jól le kell ütögetni az ecsetről, mert lehullik az arcomra, de ezt ki lehet védeni egy kis por állagú alapozóval vagy púderrel, amit a szemfestés után egy ecsettel lesöprök az arcomról.
Ennek ellenére nálam minden szempontból 5-ös ez a szemceruza és csak ajánlani tudom :)

Még csak párszor használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve! Gazdaságos kiszerelés, kevés kell belőle, szépen lehet dolgozni az ecsetjével, tartós és nem kenődik. Ezentúl nem használok szemhéjtust, bőven elég lesz ezzel kontúroznom.
Ja és Magyarországon a L'Oreal ezt nem forgalmazza, legalábbis a honlap szerint. Én is webáruházban találtam rá.

Szépen lehet vele satírozni, intenzív a színe, óvatosan kell adagolni. Nekem a saját ecsetje nem vált be, másikat használok hozzá. Sötétkékem van még, arról is csak jókat tudok mondani. Füstös sminkhez ideális választás, tartós, nem maszatolódik.

Nekem is a fekete van meg, Gondolkoztam még más szín megvásárlásán, de akkora kiszerelés, hogy sosem fogyhat el.
Tartós, de lehetne a színe intenzívebb. Füstös szemhez tökéletes.
A hozzá kapható ecsettel is lehet dolgozni.
Én ezzel gyakoroltam magamnak tusvonalat rajzolni.

Tartós, de lehetne a színe intenzívebb. Füstös szemhez tökéletes.
A hozzá kapható ecsettel is lehet dolgozni.
Én ezzel gyakoroltam magamnak tusvonalat rajzolni.

Sajnos nem mindenhol kapható, én pl a netről rendeltem, mert drogériákban egyáltalán nem találkoztam vele. A feketéről tudok véleményt mondani, mert az van meg. Nagyon megéri az árát. Csodaszép, intenzív színe van, kicsi is elég belőle. Én a hozzá kapható ecsettel is ügyesen tudok dolgozni. Nagyon sokéig elég lesz az biztos. Eleinte tartottam a por állagától, de tartós és nem maszatolódik, nálam teljesen kiváltotta a szemceruzát.

Antioxidánsok: TocopherolGyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice
Hidratálók: Calcium Gluconate, Copper PCA
Vitaminok: Tocopherol
Emolliensek: Isopropyl Myristate
Illatanyagok: Isopropyl Myristate
Színezékek: CI 77492, Titanium Dioxide / CI 77891, Bismuth Oxychloride / CI 77163, Ultramarines, Yellow 5 Lake / CI 19140, CI 42090, Ferric Ferrocyanide
Összecsomósodást megakadályozó (anticaking), átlátszatlanná tevő, sűrűség szabályozó segédanyag.
Mesterséges olaj, amit bőrpuhító (emolliens), sűrítő, és sikosító (a krémet könnyebben kenhetővé tevő) anyagént használnak. A zsíros bőrűeknek és pattanásokra hajlamosaknak érdemes kerülni, mert komedogén (pattanásokat okozó) és pórus elzáró összetevőnek számít.
Aloe vera növény leveléből származó lé. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van, valamint segíti a sebgyógyulást és általában a bőr regenerálódását is. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
Az emberi test szövetben nyomokban megtalálható ásvány. A bőrön alkalmazva nem igazán alátámasztott, hogy bármilyen hatása is van, talán antioxidáns.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A hivatalos CosIng funkció besorolás szerint hidratáló és bőrkondicionáló összetevő. Az összetevő gyártójának technikai adatlapja szerint fertőtlenítő, pattanás elleni és szövetösszehúzó összetevő, melynek használata kombinált, zsíros bőrre készült lotion-ökben ajánlott.
Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Minerál makeupokban gyakran használt por állagú anyag. Bár gyakran, mint a talcnál jobb, természetesebb összetevőt említik, Paula Begoun szerint ez nem egészen így van. A bizmut oxikloridot leginkább mesterségesen állítják elő bizmut, kloridionok és víz segítségével. A sminkekben az összetevőt leginkább azért használják, mert sajátos gyöngyszerű csillogása van és finom porszerű az anyaga, mely jól tapad a bőrhöz. Az összetevő hivatalos funkció besorolása színezék.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.
Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Tovább keverhető tartrazinnal, hogy gyönyörű zöld árnyalatokat kapjunk. A CI 42090 biztonságosnak tekinthető a bőrön és a hajon való használatra, és nem jelent kockázatot, hacsak nem nyelik le vagy légzik be (pl ajkakon használt termékek vagy parfümök esetén). Ezen kívül bőrirritációt és bőrpírt is okozhat a festékekre allergiás embereknél (forrás).
Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.