L'Oreal Paris

Ár:   2999 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: szeliger, Módosítva: 2021. október 15.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

Gyönyörűen rendezett és kitöltött szemöldökért bármely életkorban. Úgy színezi és definiálja a szemöldökét, ahogyan Ön szeretné. Gyönyörű és természetes szemöldök gyorsan és egyszerűen.

3 árnyalatban kapható

Tiria

szeliger

2021. október 20.

04 Taupe Grey. Jól van, jól van, ez egy nagyon jó kis ceruza. Amikor a tesztert próbáltam, már akkor is jónak tűnt, úgyhogy kellett nekem egy ilyen. Aztán itthon az elején volt egy kis rémület, mert nem tudom, hogy állásában-e vagy valami más okból, de először nagyon keménynek mutatkozott, alig akart valami színt leadni. Aztán áttört a bűvös gát és minden rendben lett vele, szépen fog, de mégsem annyira puha, hogy összemaszatoljon mindent. Ahogy azt a képen is látni, a végén kis kefe is van, be kell vallanom, még soha nem használtam. Utána még az ugyanebbe a családba tartozó Brow Densifier-t szoktam használni, azzal regulázom meg és fixálom a kósza szemöldök szálakat.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. október 20.

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.

A mirisztil-alkohol és a mirisztilsav észtere. Bőrpuhító (emollient), sűrítő és átlátszatlanná tevő (opacifying) anyag.  Száraz, púder -szerű utóérzetet hagy maga után. Leslie Baumann a The Skin Type Solution című könyvében a pattanásos bőrűek számára a kerülendő összetevők közé sorolja.

Glyceril észter, mely bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyagként használt a kozmetikumokban.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Ricinusolaj. Bőrpuhító (emollient) anyag, emulgeálószer, felületaktív anyag és sűrűség szabályozó. A ricinusolajnak a bőrön ragadós érzete lehet.

Sumac viasz, ismertebb nevén Japán viasz, amelyet a Viaszszömörce nevű Japánban található fa bogyójából nyernek. Leggyakrabban természetes kozmetikumok, színes make-up és testápolási termékekben használják. A japán viasz kompatibilis a legtöbb növényi és ásványi eredetű viasszal, valamint a növény olajokkal, ásványi olajokkal és a vazelinnel. Remekül sűríti a formulákat és kellemesen képlékeny textúrát ad a keverékeknek.

Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.

Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.