Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
dlrexqs
Mélyrehatóan hidratál és intenzíven táplál, valamint helyreállítja a bőr rugalmasságát és komfortérzetét, miközben felfrissülést nyújt az arc számára.
2024.07.05. 10:59
Jó érzés volt viselni, hűsít, nem ragadott, nem okozott problémát, jó termék:)
2022.09.24. 06:31
Nem csodaszer, de egy korrekt mélyhidratáló fátyolmaszk. Könnyű és egyszerű a használata, a maszk maga jó minőségű, szépen felveszi az arc alakját. Bőven van benne szérum és szépen feltölt, hidratál, kisimít. Vannak jobbak, akár olcsóbban is, de ez is szépen teszi a dolgát, így négy csillagot mindenképpen megérdemel.
2022.04.07. 13:32
Nagyon szeretem, de kicsit drága. Szuperül hidratál és feltölti a bőröm, többször használtam már és semmilyen irritációt nem okozott.
Utoljára szerkesztve: 2022.02.23. 14:36 - 2022.02.23. 14:36
Nagyon szeretem! Hetente, két hetente felteszek egyet alapos tisztítást követően. Engem szuperül hidratál, nem irritál, nem okoz aknét, pattanást. Az elsőket Ausztriában vettem, de azóta felfedeztem a Müllerben is.
2021.08.30. 09:31
Megvettem kiprobaltam semmit nem ért... Semmit nem vettem észre hogy hatott volna pont mint a krémje.... Teljes csalódás
2020.07.26. 10:04
Kipróbálásra kaptam és míg az arcomon volt enyhe bizsergető érzetem volt, de miután levettem vörös foltok voltak az arcomon és 2 napig nem is múlt el. A termékcsalád szemkörnyék ápolóját használom, de nem tapasztaltam ilyen reakciót.